Python Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 ne vem kako mi je ratal ravno zdaj zbolet :slap: :SS :SS :SS <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 Moj prehlad mi gre že počas na :SS :SS :SS ker imam polovico časa zamašen nos, ko se mi pa odmaši, sem pa ko slap Savica......... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 Moj prehlad mi gre že počas na :SS :SS :SS ker imam polovico časa zamašen nos, ko se mi pa odmaši, sem pa ko slap Savica......... :SS :SS :SS ← :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 ze dolgo nisem :SS Potem pa preberem par postov "ta pametnega" :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 bemti pa komarji :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 Kje je tisti kamen za :SS ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 :SS v križu me je štihnal :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 :SS v križu me je štihnal :SS ← :friend1: bi bilo treba zmasirat....... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 :SS v križu me je štihnal :SS ← Al pa se čez vikend oglasi pri meni na Vranskem, pa ti nudim eno protibolečinsko terapijo na magnetni blazini. :rolleyes: Meni vedno pomaga. B) Alla B) P.S. Zaspana!!!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Joj ja.... jaz tudi... in to tako, da imam spodnje veke nekje do ust potegnjene.... podočnjake pa do brade..... :SS :SS :SS :SS :SS pa danes spet nič ne kaže, da bi šla spat pred 12. uro zvečer... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Men gre pa na :SS naše računovodstvo, k moram usak mesec nazaj gor hodt, pa sprašvat, zakaj je premal potnih stroškou obračunanih. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Al pa se čez vikend oglasi pri meni na Vranskem, pa ti nudim eno protibolečinsko terapijo na magnetni blazini. :rolleyes: Meni vedno pomaga. B) Alla B) P.S. Zaspana!!!! :SS ← Mene tut štiha......sam jaz nebi blazine :blush: Pri menjavi gum za letne mi je razpolovilo skoraj novo gumo....eto pa je šlo 30 jurčkov brez veze :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 :SS v križu me je štihnal :SS ← pizda materna, vedno slabš' :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 k pa ne sprejemaš ponudb .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 k pa ne sprejemaš ponudb .) ← pridi in položi roke na mene! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Obupno zamorjen teden... :SS :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 k pa ne sprejemaš ponudb .) ← Pismo jest tudi iščem punco, da bi me malo masirala tja na cajte, pa nič ne najdem :unsure: . ...kurbe kradljivske :SS :SS , če bom imel drugo leto motor v LJ ga bom kar v stanovanje zapeljal. :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 :SS vreme :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 ...in napoved vremena še za naprej :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Današnji dan je en velik kup dreka. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Današnji dan je en velik kup dreka. :SS ← do neke mere res ... :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 mater... nikak da pridem na 500 postov, pa že skoraj pol desetletja gor visim.. :D bo treba mal več bruhat :SS ali pa se smejat :lol1: :blush: lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 (popravljeno) :SS iz avta so mi ukradli anteno za avtoradio :SS golazen študentska :SS Popravljeno Maj 5, 2005. Popravil bLuZoNdEr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 6, 2005 Deli Objavljeno Maj 6, 2005 zzzaaasssppppaaannnnnnaaaaaaa........... joj, danes se mi pa kar učki zapirajo tako sem zaspana....... hudiča :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 6, 2005 Deli Objavljeno Maj 6, 2005 en štamprle preveč učera in italijani po cestah... :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se