katja Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 Mah cel vikend je bil za :SS Najprej v petek zvem, da je mela kolegica nesrečo in da leži v kliničnem :cry:, včeri in dons pa delala po ves dan :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 Bo treba iti v tople kraje :OK: tole je že preveč :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Maj 8, 2005 Deli Objavljeno Maj 8, 2005 (popravljeno) moj emšo... :BUA: :( :doze: .) lp alena Popravljeno Maj 8, 2005. Popravil alena_bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 lizika in ponovna potrditev, da sem magnet za plavčke :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 V službo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 7 zjutraj... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 :angry2: ehm.. spet.. ta teden se spet vleče ko ku*ba :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Blebetanje nekaterih :SS Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Jao, te ponedeljki... :SS :SS :SS :SS LP,Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Joooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Kok se vleče ta teden :doze: :doze: :doze: :doze: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 ponedeljek :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Vrat me boli. In to vsak dan bolj..... :doze: Alla :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 se je že začela alergija na cvetni prah..... :SS :SS :SS :SS ponedeljek je :SS :SS :SS :SS zaspana sem :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 @PUPA ni fajn ja :SS Ampak tisti, s katerim se družiš, za rožce pršpara .) :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 @PUPA ni fajn ja :SS Ampak tisti, s katerim se družiš, za rožce pršpara .) :oops: ← me rožce še ne motijo toliko.. bolj drevesa, ki svetijo in pa trave......... in imam učke čist rdeče skoz, pa z nosa teče itd... sovražim toooo :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 zobar danes popoldne.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Za zjutrej :SS , sem bil tolk živčen :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Preživel :doze: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 cel prejšni teden 16 ur + delovnik, za vikend isto sranje od jutra do večera, danes od 7.00 naprej, ob 23.00 pa štartam na službeno pot v AUT do četrtka. ma če to ni za :SS :SS :SS :SS še en :SS :SS :SS pa za kombinacijo čikov in kave, ki me sicer držita pokonci ampak v želodcu je pa rock n' roll :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 tolk imam adrenalina, pa ne vem kje se ga naj znebim :SS :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 služba do 6 zvečer :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 vreme :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Murphy...nikoli ne zataji. :doze: Pa tako lep dan se je obetal....:SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 zasapanaaaaaaaaaa...... :zzz: pa komi prišli, se že vlečeeeeeeeeeeeeeeeeeee....... :wacko: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Da me enačijo......s.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se