Nagaya Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 :cry: pa nič :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Konec lenarjenja (bolniške) :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Danes ugotovil, da imam pajčevine na motorju! :angry2: Pof... vreme! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Ene majhne sanje so šle v maloro... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 današnji dan :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Glava boli :wacko: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 Vse(vsi) mi gre na kurac :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 ŠELE SREDA JJEEE..... KAKO SE VLEČE TA KURČEV TEDEN PRED DOPUSTOM............ PA SAMO ŠE DANES IN JUTRI SEM V SLUŽBI, PA KAR NI KONEC....... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 tehniški predpisi :SS tehniški normativi :SS :SS standardi :SS :SS :SS :SS pa ima da se mi zmeša v naslednjih 10 dnevih,....kdo bo to v glavo "uštemal" :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 (popravljeno) tehniški predpisi :SS pa ima da se mi zmeša v naslednjih 10 dnevih,....kdo bo to v glavo "uštemal" :SS :SS :SS ← Predlagam hilti. :grim drugač pa pošta z davčne... nisem še dvignil, ampak bruham že vnaprej :SS Popravljeno Maj 11, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 Moj post iz "rollbar vabi" je zginu neznano kam... ce se mal pohecas je ze tok offtopic, da se brez opozorila izbrise? :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 mater vola ...ampak tokrat pa nisem jest cist nč kriva :angry2: :angry2: :angry2: ....pa vse sem lepo označla pa povedala ... :angry2: :angry2: :angry2: kaj morm zdej za hrbtom stat al kaj :angry2: ????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 OVCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEMTI VSE MOREM SAM!!!!!!!!!! "NI MOJE DELO, NEVEM, NEZNAM, NISEM DOGOVORJEN, NI BILO NAROČENO,......." PIZDA PIZDA PIZDA PIZDA PIZDA IN ZA KAKI DNAR JAZ TO DELAM - PA JAZ SEM NOR!!!!!!!!!! eh grem na pir! :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 :fight2: pa en :SS in solidarnosti s pervijem :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 :SS včerajšnjih rudarskih 9 golov viška v pruntnato prleško mrežo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 "prilagojenost" :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 parkčanje in "parčkanje" :glare: ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 parkčanje in "parčkanje" :glare: ..... ← :SS :SS in " :SS :SS " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 lep vreme, jaz pa v službi :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 zadnjih 45. minut službe se tako vvlllleeečččččeeeee, da mi gre kar na :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 :angry: hooočem čelaaadoooooooo :( :cry: :cry: :SS :unsure: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 spet en motorist cel razbit skupaj s sopotnico... :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
grega123 Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 približujejo se dnevi izpitov, izpitov, izpitov :SS :SS bomo vsaj na bencinu prisparali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dare Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 petek 13-ti :fight2: :nono: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 13, 2005 Deli Objavljeno Maj 13, 2005 Koooooooooooooooooooooooooooook me tišiiiiiiiiiiiii,srbiiiiiiiiiiiii,žgečkaaaaaaaaaa..... Bo treba neki narest......( sam to pa ni več za v to temo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se