motobaby Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Vse skupaj :SS Razen mojega :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Umrl je Vlado od Škorpjonov. :blink: :( :( :( Jest tega ne morm več prenašat. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 avatar pravi drugače. :grim ← Ne boš verjel, me je že eden napadel zaradi avatarja, potlej je bil pa ves razočaran, ker je mislil, da sem tisto jaz :slap: :lol1: Definitivno :yes: ... in ti predlagam, da ti kar hitr dol pade, če češ, da te bo začela vsaj tistih 5% j***t.... Nimaš kej , tko je..... :doze: ← Jo bom jutri ugrabil pa prvezou za noge na strop in jo pustil ene 2 dni. Za sigurno bo potlej na ves glas kričala moje ime :whistle: :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 spet šel vikendu tri PM, bo treba službeno po SLO od petka do nedelje lazit in to z avtom :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS PA TO NI FERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!! :SS :cry: :BUA: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 gužva na šihtu cel teden :SS , še sreča, da bomo za vikend doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Vse skupaj :SS Razen mojega :wub: ← lubika, do poroke bo še vse okej.... :004 :friend1: boš vidla ;) ma je res dans enmal za bruhcat :SS sam enmal :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 :devil: šoLa :devil: ... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Maj 24, 2005 Deli Objavljeno Maj 24, 2005 Gledanje v ta prenosnik , dans ze 12 ur...... :SS :SS :SS :SS Pa naj se kdo rece da je LCD prijazen ocem..... :SS :SS LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 (popravljeno) :angry2: ....vse usrano in razsuto...ko pridem domov pa tud placa ni zame.... posesat pa pomit...trikrat...ne enkrat......ampak zjutri je blo spet vse usrano :angry2: ..... še 12 dni :wallbash: Popravljeno Maj 25, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Sranje po glavi ene osebe... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 rabim 40 dni dopusta....neprekinjenega.... :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Ja, tud jest dopust :( Samo očitno ga še nekej časa ne bo (NadomeščamSodelavkoNaBolniškiPRESS) :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Če je imela tvoja deklina brke in brado.........sem bil to jaz :lol1: :grrr ← na-a. my baby is untouchable! :wub: :wub: :wub: ...se pa ze od nedelje nisma vidla. :SS :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Klop na moji Gaji. :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Klop na moji Gaji. :SS :SS :SS ← :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ne razumem :hmm: :hmm: , kaj si hotla povedat,..... ....klopca (neki za sedet :hmm: ), na tvoji "gaji" :hmm: , a, to mislš na terasi :hmm: ....in kaj je narobe z njo,.....a sjo pokozlala :SS :SS :whistle: :doze: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 sem na dopustu pa mam dela da se ne vidim ven :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ne razumem :hmm: :hmm: , kaj si hotla povedat,..... ....klopca (neki za sedet :hmm: ), na tvoji "gaji" :hmm: , a, to mislš na terasi :hmm: ....in kaj je narobe z njo,.....a sjo pokozlala :SS :SS :whistle: :doze: :doze: ← brez CA. ni za sedet. je za dol utrgat pa pohodit. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 (popravljeno) brez CA. ni za sedet. je za dol utrgat pa pohodit. :SS ← čak se bom še dvakrat popraskal :hmm: :hmm: ,...mogoče mi pride koji k****ma pa zdej CA veze :whistle: Popravljeno Maj 25, 2005. Popravil SHARKi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 matura :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 A ti tud :SS na maturo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ne razumem :hmm: :hmm: , kaj si hotla povedat,..... .... ← Da se je mojemu otroku v popek zapiču klop (žwaw) in da si ga je sama polovico ven spraskala in so ji ostalo polovico odstranli KIRURGI! :blink: No tko, zdej bom pa še mal..... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang: :wallbash: matr, res za kozlat :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Tak lep sonce... mi imamo pa pof* izpite :SS :SS :SS Vsako leto isto sranje... končno pride kul vreme, na faksu pa izpiti :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Maj 25, 2005 Deli Objavljeno Maj 25, 2005 Se 2 delovna dneva :SS :SS Izpiti junija :SS :SS Teli prokleti sendvici vsak dan :SS :SS LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se