chris Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 so žabe... najboljše so slabe......... me pridne punčke pa trpimo :SS :SS :devil: :winkiss: ← bolš že skorej ne bi mogla povedat... :devil: :grrr :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 babe :angry2: ← :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 (popravljeno) Če bi tisti, ki me obrekujejo, vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj ... :devil: :SS :SS Log off Popravljeno Maj 26, 2005. Popravil Vale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 Pomoje najbolj pomaga, da nehaš o tem razmišljat in da ti dol visi, kaj drugi o tebi pravijo.... menda je najbolje, če si sam s sabo zadovoljen .) da bo pa še malo v stilu: še 15. minut moram biti v službi :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 26, 2005 Deli Objavljeno Maj 26, 2005 (popravljeno) Če bi tisti, ki me obrekujejo, vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj ... :devil: :SS :SS Log off ← še boljše da sploh ne veš da te obrekujejo - works for me!!!!!! .) drugače pa je vse so fucking perfect, da :SS na nekaj kar se bo sigurno zgodilo - tako dobro ne more bit dolgo je rekel prijatelj Murphy in nažalost ma vedno prav :SS Popravljeno Maj 26, 2005. Popravil PERVY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 izpit čez 3ure in pol :SS spal 4ure, od tega 5xzbudil zarad ptičev, prazne baterije (in peeep zvoka), muke zarad kazni in razmišljanja kako napisat ugovor in temu primerna je bila tud koncentracija pr učenju zadnje 3dni... mam pa res razlog za :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS upam sam,da ko bojo rezultati, da bom :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 Ponoči sem sanjala, da so mi zobje odpadali... in če se ne motim (še iz srednješolskih cajtov, ko je par sošolk stalno buljilo v sanjsko knjigo) to KAO pomeni, da ti bo nekdo od bližnjih umrl :SS :SS :SS :SS :SS zelo neprijeten občutek, ko sem se zjutraj zbudila :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 zdej pa delat :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 sori za :topic: , ampak moram vprašat: WTF? :? :hmm: in hkrati sem se tako ustrašil tega napada, da kar :SS ← :friend1: Sory, sem se po pomoti nate spravla. :fight2: je bil namenjen Sharku, ki kliče :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 :friend1: Sory, sem se po pomoti nate spravla. :fight2: je bil namenjen Sharku, ki kliče :devil: ← :hmm: koga , kaj, zakaj gre.... :hmm: da kličem :devil: :hmm: :hmm: da kozlaš :SS :SS pa ne spravlej se name k sm limast :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 Babe... :angry: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 :cry: :( :SS :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 pečar prisel pa po pospešenem postopku tudi odsel...pride nazaj sele v pondelk <_< ....klinc..... ampak ploščice so pa lepe :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 Še eno uro delam... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 Modra golazen z radarji na cest :SS Pa hvala unim motoristom, k so se mimo pelal pa tud eden od njih ni mogu opozorit, da je malo naprej postavljen radar :angry: :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Maj 27, 2005 Deli Objavljeno Maj 27, 2005 učenje :SS ampak za vožnjo je blo pa še zmeri čas :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 jebemti "urgentno" sobotno delo :SS :SS :SS :SS :SS :SS jebemti na kvadrat prometno nesrečo (pa ne mojo) :SS :SS :SS :SS :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 danes bo spet pasje vroče :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 danes bo spet pasje vroče :SS ← :angry2: kaj bi pa še rad, slučajno dež :topic: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KREBS Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 tako lepo vreme jaz pa v službi memumilu.... :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 :SS :SS invalidnost..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 Prevroče :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 Prevroče :SS ← Maš res. :yes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 nekateri vozniki avtomobilov :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Maj 28, 2005 Deli Objavljeno Maj 28, 2005 nekateri vozniki avtomobilov :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← en je bil pa res ekstrem :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se