klimbra Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 No pa je konec sprenevedanja in izogibanja :xx: :closedeyes: Srečno Monika! :? ← Nehita ga srat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Nagaya,....makn se, vidm da si lih spodej .) mam še mal žolča za vn spravt :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 :angry: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 izpit.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 nemi opazovalci,..... :hmm: mogoče nepismeni,..... :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 pribiti vodo na zid... :SS :SS :SS nemogoče... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Vse se da, če se zadeve prav lotiš... :rolleyes: Alla B) P.S. Spet neprespana :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 ,,lepa ritka" :SS btw sem vedu, da bo nekaj takega samo vseen :nono: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 ,,lepa ritka" :SS btw sem vedu, da bo nekaj takega samo vseen :nono: :rolleyes: ← :grim ja res je za :SS hi hi hi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Vse se da, če se zadeve prav lotiš... :rolleyes: Alla B) P.S. Spet neprespana :SS ← Dej no, pol bi mogla jaz vsak dan :SS :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 lopovi, svinje, nategovalci,........................... ne me jebat "smo že nakazali, a niste dobli????" :blink: :angry2: :BUA: pa kaj ti zgledam ko idiot, da naj verjamem da nakazilo traja iz enega računa na drugega 3 dni :wacko: :nono: :slap: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS pizda vsi bi vse takoj, ko je pa treba nakazilo naredit je pa tolko nujnejših stvari :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Spoštovani, pobruhal bi rad vso letošnjo boleznino in poškodbino ( :SS zvit gleženj, :SS štih v križu, :SS gripa in :SS zdajšnja viroza, ki je še nisem povsem prebolel). škoda, da nimamo Seratorium. S spoštovanjem, prisrčno Vaš, Špilferderber ........~~o&^o........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Spoštovani, pobruhal bi rad vso letošnjo boleznino in poškodbino ( :SS zvit gleženj, :SS štih v križu, :SS gripa in :SS zdajšnja viroza, ki je še nisem povsem prebolel). ← in ko preboliš virozo, greš v gozd po jurčke, tam stakneš klopa, in evo imaš še boreliozo :lol1: :whistle: :SS :SS :SS :SS zato vedno! .....pustite se pregledati :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 in ko preboliš virozo, greš v gozd po jurčke, tam stakneš klopa, in evo imaš še boreliozo :lol1: :whistle: :SS :SS :SS :SS zato vedno! .....pustite se pregledati :whistle: ← ne bi se jaz ravno iz tega zajebaval, sem lani gledal v.d. tasta, kako se je zajebaval s to boleznijo. pa saj vem, da si mislil v šali :OK: , ampak danes sem :nono: volje. pofukan čaj in lekadol in boleče grlo in ležanje.. potem prideš pa še skoraj z vročino na šiht, ker gori voda, ker je treba nekaj nujno naredit v neki državni ustanovi. in pricapljaš tja, kjer ti povejo, da so en mesec nazaj spremenili uradne ure in je ob četrtkih zaprto. pedri državni. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Mater eni si pa upajo... Na internem kolegiju me gleda v oči in laže... O ne, tako se pa ne gremo :nono: :SS :SS :SS Pol mu pa spet drugi rit odnašajo. In taki so ocenjeni nadpovprečno :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Mater eni si pa upajo... Na internem kolegiju me gleda v oči in laže... O ne, tako se pa ne gremo :nono: :SS :SS :SS Pol mu pa spet drugi rit odnašajo. In taki so ocenjeni nadpovprečno :SS :SS :SS :SS ← ... kar navadi se... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 ... aja :SS :SS ... če ni jutranje kave, je cel dan u k**** :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Mater eni si pa upajo... Na internem kolegiju me gleda v oči in laže... O ne, tako se pa ne gremo :nono: :SS :SS :SS Pol mu pa spet drugi rit odnašajo. In taki so ocenjeni nadpovprečno :SS :SS :SS :SS ← A ni to fora internih kolegijev :hmm: Vsaj pri nas je to čisto običajna praksa oziroma kultura in klima podjetja. Če ne delaš tega si sumljiv ... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 šit šit šit šit :SS :SS :SS :SS :headbang: :headbang: :headbang: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 šit šit šit šit :SS :SS :SS :SS :headbang: :headbang: :headbang: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ← pa menda ne v zvezi z hondico vse to :( :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 pa menda ne v zvezi z hondico vse to :( :hmm: ← neeee... :) ne še... :blush: ;) ehhhhhhh......učenje.....:SS :SS pies: lahk bi rekl, da je posredna povezava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Piz*a, pa določene osebe ženskega spola in njihova logika oziroma pomanjkanje le te...a sm jest slučajno prespal tisti čas,ko so "zajebavanje s čustvi" uvrstili pod isto kategorijo kot "hec"? :angry2: :angry2: :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 (popravljeno) Ob 22 je obveljalo...ne sodi dneva pred nočjo. Vse je bilo prav kasno...potem...mali muc zleze v mašino ...štartam previdno...da ni kater pod kolesi...ni...deset metrov bum tresk ratata..poči...pade maček in del plastike :? izpod avta...grem ven....vidim mačka v klavernem stanju....ga hočem odpeljat veterinaru.....se vsedem v avto...lučke za akomulator...jermen je dol padu. Grem po ključe druzga avta (jutri bo šel nekdo z motorjem v službo)...ga peljem po pomoč....maček spušča čudne glasove ...grem malo hitreje...opsala...se bliska?...ne ...radar.....grem naprej...porihtam mačka (ga pustim...juti bomo videli a bo ali ne) ...grem nazaj...vprašat v katero smer so slikal...baje da ne v mojo...upam da res...hočem odpeljat...kam sem vtaknila kjuče? :SS :SS :SS Tamal pes se goni (kjub temu da je kastiran že dve leti)...tuli kot zmešan...kdo bo danes spal??? In kdo bo vse to plačal. :cry: :cry: :SS Popravljeno Junij 2, 2005. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 viroza ... :SS :SS :SS grlo boli .... :SS :SS :SS vročina .... :SS :SS :SS :SS noge mi lih zdaj stran padejo .... :SS :SS :SS :SS :SS ne morem več ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS res ne .... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Nata..... :friend1: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se