Pravokotar Objavljeno Junij 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Kure <_< Ena, po grobi oceni stara kakih 70 let, je danes zjutraj (pri rdeči luči za pešadijo & kure) dirkala naravnost pred mojo kripo. Na srečo mi je uspelo ustaviti. Ker nerad podiram kure. Zlasti sedemdesetletne. :doze:
Ervina Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Da lahko koga služba pripelje tako daleč, da ga ni več. :cry: :cry: :SS :SS
Kaiser Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Še zmeri kozlam na uno peezdo od sodelavca... Danes se je celo upal prijavti, da je bilo to itak moje delo. In seveda ga je on z veseljem opravil namesto mene :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Nagaya Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 klub strtih moških src... :blink: ..... :wallbash: ......pa ja :rolleyes:
Manu Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Da lahko koga služba pripelje tako daleč, da ga ni več. :cry: :cry: :SS :SS ← Se zgodi. :) Al pa ne. :? A si mislila mene? :OK: Ker sem se na stran partizanov postavla ( kar sem itak že od zmeraj bila') :afro1:
Alla Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 klub strtih moških src... :blink: ..... :wallbash: ......pa ja :rolleyes: ← Pa saj to ni za :SS.......to je za :lol1: :lol1: :lol1: Negovanje patetike.... :doze: Alla B)
Ervina Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Se zgodi. :) Al pa ne. :? A si mislila mene? :OK: Ker sem se na stran partizanov postavla ( kar sem itak že od zmeraj bila') :afro1: ← Ne. Enga prijaznega sivolasega strica sem imela v mislih.
Vale Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Napovedan dež :SS ... in zdej moram avto uporabit ... :SS
pirrulz Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 (popravljeno) Pravkar se znebil natanko 372.665 sit. Zakaj? Da lahko imam štrom, vodo, plin, da se ne zadušim v lastnem dreku (dobesedno), da se ne zadušim v lastnem deku(figurativno - odvoz smeti), da me folk lahko nadleguje po gsm-u, in last but not least - da lahko imam hodnik v bajti ometan z nekim sušilnim ometom ali nekim podobnim sranjem, ki itak ne opravlja svojega namena. In pomislim, kako bi se za ta denar svetli akrapoti na mopedu, pa ena konktretna fura bi bila plačana..... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno Junij 3, 2005. Popravil pirrulz
motobaby Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Ob petih mam fax, zunaj pa tak lep sonček :BUA: :SS
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 pizda mu materna me ni pustu spat pol noči,še zdej ga kovnem k mi je tzežil po ušesih ustih celi glavi,tako da sem se kr pokrila čez glavo in komaj zaspala pod vročim kovtrom,ampak nisem pa mu dala užitka da me piči in izsesa mojo sladko kri.TI PREKLET KOMAR,ki si odpru sezono v mojem kraljestvu,upam da boš končal na steni ubit s kakšno zasmrajeno copato
Gregs Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 .TI PREKLET KOMAR, ... emmm... rahel popravek... :blush: Ženske ste tiste, ki pijete kri... :P Mi samo miroljubno letamo okoli in poskušamo kaj nasaditi... ampak ne s kljunčkom, s tičkom... samičke pa ljudem ne date miru in jih stalno fehtate za nekaj levkocitov in eritrocitov... :lol1: :whistle:
Nagaya Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 ..letate okol in poskusate kaj nasadit..... :doze: u ena je pa zdele srečna..... :rolleyes:
Anubis Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 karkol je ilegalno nasajeno...če ne drug, organi pregona sankcionirajo in požanjejo... velja za vse stvari - nasadit pošteno, orenk, do konca, borit se do zadnjega...ampak lepo v zavetju doma, kjer počneš tudi nemoralno ilegalno ampak drug nima vpogleda v to... nasadit...hmnja...olrajt, olrajt...
Fire Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 :kva2: Blagor njej... :kva2: Jest pa na sihtu namest da bi ukol letou :SS Ah se 2 urici pa IIIIZZZOOOLLLLLLA :yea2:
Erik Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 danes mi ni šlo pa nič na :SS razen nekaj avtomobilistov :angry:
batzajla Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 morm mal...bruhnit...ker Danes je bil pa bl za 1 drek :SS
Gregs Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 ..letate okol in poskusate kaj nasadit..... u ena je pa zdele srečna..... ← Nanašalo se je striktno na komarje. Vsakršne konotacije z vrsto homo sapiens so zgolj naključne in popolnoma izmišljene. :D
uti Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 sobota...služba... :SS :SS :SS aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa taka prekleta gužva pod Pohorjem...športni vikend maribora :blink: jao...samo da je zastonj :wacko:
bauca Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 (popravljeno) ScHOoL ... :book: (še dobro da bo kmalu konec ... ) :SS :SS :SS Popravljeno Junij 4, 2005. Popravil bauca
urqlle Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 sobota...služba... :SS :SS :SS aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ← sva že dva :SS
gebre Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 P*****n RIC, kako so lahko v maturi napake, pi**a ste kreteni... :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se