Nagaya Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 hmmmmm od 8.00 do ???????? - zdaj imam komaj polcajt se mi zdi :SS :SS :SS :SS in kar je najhujše, motorju potekla registracija jaz pa ne vem kdaj bom ta teden najdu čas it registrirat :kva2: A DELAJO KJE DO POLNOČI??????? :SS :SS :SS :SS :SS jeba bo treba v žiri z neregistriranim zgleda :hmm: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← no za kok me šišaš z delavnikom? :doze:
GorazdH Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 če je primit babo za rit ali joške šovinizem pole jo raje brcnem... :SS :SS :SS :SS :SS
Nagaya Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 (popravljeno) če je primit babo za rit ali joške šovinizem pole jo raje brcnem... :SS :SS :SS :SS :SS ← baš ma zanima kako ponosne so lahko v tvojih očeh deklice ker jim ze v startu rečeš "babe"...pa baš me zanima kaka sramežljiva rdečica bi tebe oblila ko bi prišla deklica od cca 120 kilogramov, te oštro prijela za kurca in ugotovila da ma "tole premal konjev" ... :grrr pa ja :winkiss: Popravljeno Junij 7, 2005. Popravil Nagaya
Alla Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Nisem lačna...... :blink: ...nekaj je sigurno narobe z mano :doze: :SS Alla :glare:
SiR Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Če maš prazn želodec, je težko :SS Če maš poln kurac vsega, pa običajno ni problema :SS Jaz? Jaz dons ne :SS sploh ... Sem bolj v načinu :afro1:
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Nisem lačna...... :blink: ...nekaj je sigurno narobe z mano :doze: :SS Alla :glare: ← Definitivno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ti lahko kako pomagam :blush:
jager Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Ko sm lačen ne morm delat :BUA: Ko sm pa sit mi pa treba ni :kva2: :whistle:
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 (popravljeno) Nakatere stvari in ena oseba mi gre :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno Junij 7, 2005. Popravil ajgor the mad dog
Alla Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Otožno žalostna.... :cry: Alla :alien1:
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Otožno žalostna.... :cry: Alla :alien1: ← Sej bo bolš :friend1:
klimbra Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Ko sm lačen ne morm delat :BUA: Ko sm pa sit mi pa treba ni :kva2: :whistle: ← Popravek drugega dela stavka...... Se mi pa ne da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: Počitek je mast božja in edini zveličavni napitek,ki omogoča dolgo življenje
Špilferderber Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 desetica sa kajmakom, 15 dag krompiruše, jedna kahva i jedna mekana. ampak šele drugi teden, danes pa lačen tako, da mi gre na :SS
pirrulz Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Počitek je mast božja in edini zveličavni napitek,ki omogoča dolgo življenje ← Khm :blush: ... klimbra, saj ti veš, da je še najmanj eden tak :grim (morda ga sicer ne podaljša, ga pa definitivno polepša in oplemeniti :) ) Drugač pa za 90% preteklih dveh tednov :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 že cel dan brez koščka hrane, brez kave in z 2 cigaretama - niti :SS ne morem več :blink: ampak pri lipi pa tak pico maznem pa par pirov tresknem da bo HUDO!!!!!!!!!!
Vojč Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Jah.. definitvno v tem primeru ni bil noben od voznikov nedolžen.. ← :hmm: Kolikor se spomnim je to križišče semaforizirano .) A sta oba imela Zeleno :hmm:
Manu Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 A ti lahko kako pomagam :blush: ← Lahko. :alien1:
maXXXimum Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 :hmm: Kolikor se spomnim je to križišče semaforizirano .) A sta oba imela Zeleno :hmm: ← Ubistvu sta imela oba zeleno, ja.. ker sta si pripeljala nasproti in je vectra zavijala levo, torej pravilo srečanja .) Pa zelo smo :topic: s temle v vomitoriumu.. a se da kaksnemu od moderatorjev tele poste v zvezi z nesreco premaknit v eno svojo temo, če že mislimo še naprej špekulirat in svinjat po tej temi s tem? :huh:
Erik Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 kater mesec je zdaj, a ni slučajno junij :SS :SS zunaj pa takšen mraz :SS
motoristek Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 kater mesec je zdaj, a ni slučajno junij :SS :SS zunaj pa takšen mraz :SS ← Spet bo prelaze sneg zametal! :SS
Fire Objavljeno Junij 7, 2005 Opozori Objavljeno Junij 7, 2005 Za registracijo avta 306k motorja 130k danes redni servis 50k Pa se mestni jebeni redarji :SS :SS :SS :SS
Gallus Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 ... mater je mrzlo .... :SS ... vreme ... :SS :SS :SS
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 8, 2005 Opozori Objavljeno Junij 8, 2005 (popravljeno) nočna pa še mraz :SS :SS Popravljeno Junij 8, 2005. Popravil ajgor the mad dog
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se