Godfather Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 (popravljeno) Bolj ko gledam vermensko napoved bolj mi gre na :SS :SS :SS :SS :SS :SS se resno bojim da bo Dubrovnik odpadu :cry: :cry: :cry: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno Junij 9, 2005. Popravil Godfather
GorazdH Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 čakam, da bo snežilo tle u GO :SS :SS :SS :SS :SS
gizmOkak Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 čakam, da bo snežilo tle u GO :SS :SS :SS :SS :SS ← ah dej, tko mrez pa spet ni :grrr js sm že navsezgodej (6:30) sedel na terasi in pil kafe.........................v bundi :lol1: Meni kar paše d ni vročine, sam d ni dž. aja še :SS
Zok Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 bolečine v glavi ← tud js sm mel muceka zjutri... :wub: ...ampak blo je pa carsko! :D :devil: aja, eh, sola :SS
GorazdH Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 spet morem... :SS :SS :SS :SS poln k. mam vsega...in trenutno nimam kam spraznit.... :SS :SS :SS
Manu Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 ..in trenutno nimam kam spraznit.... :SS :SS :SS ← Lahko po meni.... sem že navajena vsega.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Špilferderber Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 :SS a je kdo dobil po mailu tisti nazgravžn video, ki kaže osvoboditev kilogramskega mozolja na hrbtu? :SS pokvarjen dan, takoj... :doze:
Manu Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 :SS a je kdo dobil po mailu tisti nazgravžn video, ki kaže osvoboditev kilogramskega mozolja na hrbtu? :SS pokvarjen dan, takoj... :doze: ← Ne, jest ga nisem. Še dobro. :SS
Einherjar Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 :SS a je kdo dobil po mailu tisti nazgravžn video, ki kaže osvoboditev kilogramskega mozolja na hrbtu? :SS pokvarjen dan, takoj... :doze: ← Poslji.
Pervy Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 :SS a je kdo dobil po mailu tisti nazgravžn video, ki kaže osvoboditev kilogramskega mozolja na hrbtu? :SS pokvarjen dan, takoj... :doze: ← eh to ni nič, mam še dosti hujše, če hočeš ti jih pošljem, recimo če te zanima koliko mladih živih jegulj spraviš v japonko :blink: :kva2: drugače pa :SS za zavarovalnice, a sem pozabil omenit da motor registriram danes? :SS :SS :SS :SS :SS
Nagaya Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 (popravljeno) o prasica :eek: ...fej :SS kul :grim aja :blink: ...hvala :grrr Popravljeno Junij 9, 2005. Popravil Nagaya
Špilferderber Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 kot sem že einu napisal, vedno, ko bom stiskal tubo majoneze, se bom spomnil na tisto žličko.
Einherjar Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 Evo da ne bodo tako maili laufali. Majoneza
Špilferderber Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 Evo da ne bodo tako maili laufali. Majoneza ← hvala. hvala. hvala. :yea2:
bubamara Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 zebe :SS ne da se mi učit :SS ne vem kdo se je spomnu tolk stvari naenkrat znat, itaq vse pozabiš naslednji dan :SS beda :SS a sem rekla, da je svinjsko mraz :SS ma pa še za povrh :SS
Anubis Objavljeno Junij 9, 2005 Objavljeno Junij 9, 2005 PERVY!!!!! jegulje, tega pa nimam...upam, da je za :SS pošlji...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se