SHARKi Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 hočem le, da ga en človeček :BUA: prebere :grim "bi odprl novo temo :hmm: :hmm: :hmm: ampak nima smisla kr je ta tema idealna" :SS res, ampak res mi gredo na jetra :SS , na kozlanje :SS :SS :SS :SS :SS ljudje (ednina),.... .....ki so v osnovi REVANŠISTI :BUA: :SS :SS (pod to besedo mislim MAŠČEVALNOST :SS :BUA: ), ZAFRUSTRIRANI V DNO DUŠE :BUA: :SS :SS ,..... .....ljudje oz. človeček :lol1: , ki pogreva stvari :BUA: :SS :SS :SS , ..... ......stavir ki so zgodovina, oz temelj vsega :OK: ( temelj v tem smislu "na napakah se učimo"),.......oz. z drugimi besedami povedano,...išče krivca za vse svoje osebne težave pri nekom drugem oz. nekje drugje :SS :SS :SS :SS :SS , s tem da sebe povzdiguje :BUA: :BUA: :BUA: "PODN od človeka" :SS .....ja priznam,....človeško je grešiti :worship: ,.....in vem, da na tem svetu NI IDEALA,.....in tudi jaz nism ideal O:-) ,......NIKAKOR pa nism "kmet" v zaničevalnem pomenu besede znam pa biti konstruktiven, DOVZETEN ZA VSAKO +/- kritiko,.... in vsakemu pogledat v oči in mu povedat svoje. ...(no, dons nism mogu pogledat Tipčku v oči, kr ni mel JAJC DA BI ON MEN,......ampak je stisni rep in potegnu...........tukej bi lahko dodal ciciban,---samo ne upam O:-) , ker je že žaljivo,....zato ciciban črtam :grim ) :SS ,..... ← sej ne morm verjet,.....me je tip poklical dons in povabu na pijačo,..... :hmm: zdej pa ne vem al me hoče prefukat al res častit pir e,....pa da vidimo :grim pa da ne bom :topic: še zmerom, kjub tebu, da mogoče dobim pijačo si en velik, ah sej itak piše zgorej :SS :SS
jax Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Zadnjo ustno maturo imam 27. :SS Če bi bila angla bi na metalcamp še lahko šel, samo NEEEEEEEE, morjo mato dat :wacko: :SS :SS :SS Ma... :SS na tole maturo...
Gallus Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 :SS :SS :SS ... sestanek ... :SS :SS :SS
gebre Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Zadnjo ustno maturo imam 27. :SS Če bi bila angla bi na metalcamp še lahko šel, samo NEEEEEEEE, morjo mato dat :wacko: :SS :SS :SS Ma... :SS na tole maturo... ← Vi kurbe že veste :? , mi zvemo šele v ponedeljek :SS in najbrš bo metalcamp odpadel iz istih razlogov kot pri Jax-u :SS :SS
gizmOkak Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 članki nekaterih vsevednih "motoristov" :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 sam da niso motoristke pa je v redu
gizmOkak Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 sam da niso motoristke pa je v redu ← v bistvu ja :SS
Erik Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 zebe me :SS učit se moram :SS motor se mi smili, ker sam stoji v garaži :cry:
Gregs Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 ... zdej mi je pa prekipelo... pun k***c ga mam... :SS ... nej gre k hudiču... :devil: ... čimprej... :SS
Burnout Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 (popravljeno) ... zdej mi je pa prekipelo... pun k***c ga mam... :SS ... nej gre k hudiču... :devil: ... čimprej... :SS ← Kaj te z**** kompjuter pa ti nočjo prav baze laufat :hmm: Učenje :SS Predelat treba še pol snovi :SS Sam na srečo ni preveč težka :grrr LP Burnout Popravljeno Junij 10, 2005. Popravil Burnout
Saint Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Izpiti, pa a se junija ne bi mogl že enkrat pomirit in na dopust it. :SS :SS :SS lp Rudi
Godfather Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 Dubrovnik odpade zaradi vremena :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Robert Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 Vreme :SS Nič ne bo z Louisom, z avtom pa ne grem gor .) Pozdrav od Roberta
jax Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 Ko misliš da je vse idealno... Da gre vse tako kot si že dolgo upal... :grrr Te zajebe oseba od katere si to najmanj pričakoval... :) Ain't life grand? :SS :SS :SS
BAD PIT Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 Počena guma cca 3km pred mobikrogom :BUA: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Erik Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 izvedel kdaj imam ustni del na maturi :SS :SS :SS :SS
Gregs Objavljeno Junij 12, 2005 Opozori Objavljeno Junij 12, 2005 Kaj te z**** kompjuter pa ti nočjo prav baze laufat Oh, kje pa.... baza dela super... :OK: Ena druga stvar.... :doze:
GorazdH Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS kar za vse, da ne bom malenkosten
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se