pirrulz Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Neeeeeeeeee! :cry: :unsure: :cry: Pravkar zvedel, da se je v mojem okolišu prevrnil tovornjak s pivom!!! :SS :SS :SS
era Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 (popravljeno) :cry: ...... včasih se počutm, k bi govorila s steno..., namest s človekom..... :yawn: ..... in pol se še sekiram zarad tega... ma če nism jest..... :wallbash: :SS :SS :SS :SS Popravljeno Junij 30, 2005. Popravil era
Erik Objavljeno Junij 30, 2005 Opozori Objavljeno Junij 30, 2005 Neeeeeeeeee! :cry: :unsure: :cry: Pravkar zvedel, da se je v mojem okolišu prevrnil tovornjak s pivom!!! :SS :SS :SS ← kje kje kje :kva2: :kva2: hitr v mercatorja po slamce in stol in gremo :drunk: :drunk:
nts Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Nej gre vse skupaj v p.....m...... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Špilferderber Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 kak se ta pofukan julij vleče.. :SS
urqlle Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 čiki podražil :SS ← da bog, da jih podražajo na 10jurjev škatla! :ninja:
Sanda7 Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Nej gre vse skupaj v p.....m...... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← u tega pa od tebe nisem vajena :hmm: ma zakon sem misnla da sam jaz tko govorim nej gre u kurac in ta dež smotani,oz vreme sploh
pirrulz Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 uuuu ti jeba od jebe, zdaj sem se spomnil, da sem pustil vsa okna odprta zjutraj, zunaj pa že cel dan zaliva :ninja: :SS :SS :SS
Wobewt Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 kak se ta pofukan julij vleče.. :SS ← Sey se je komej začel. Ta bo še dolga zate... :grim
gebre Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Radvno danes, ko je uiber scalo pa največ pošte :SS , tele reklame prfukjene :SS :SS :SS :SS
Nata Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 po nevem kolkem času prižgem mal televizije ... in kaj vidim kot prvo ... :wacko: videospot od atomic harmonik ...polka bejba ali nekaj podobnega ... ljudje ... men bo dve leti slabo zarad tega ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS vampi so znosnejši ... in tisti, ki me poznajo dobro vedo o mojih občutkih do vampov ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ljudje men res ni več dobro ... :wacko: nikol več TV ... nikoli več ... :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Julij 2, 2005 Opozori Objavljeno Julij 2, 2005 o proklete sanje,in bogi moj motor ki so mi ga razbili u nesreči,norci zmešani :SS :SS še dobr da sem se zbudila in rešla teh muk
chris Objavljeno Julij 2, 2005 Opozori Objavljeno Julij 2, 2005 "kurb*", k se nastavljajo določenim ... :SS :SS :SS
Wobewt Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 (popravljeno) "kurb*", k se nastavljajo določenim ... :SS :SS :SS ← I tata bi, sine.... :naughty: :afro1: :alien1: :fredy: Popravljeno Julij 3, 2005. Popravil Wobewt
Erik Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 da na obali nimajo cvička :angry: :whistle:
chris Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 I tata bi, sine.... :naughty: :afro1: :alien1: :fredy: ← Na kaj so pa pomislu ob moji objavi, pacek :hmm: :devil: A nisem dost poudarla, da je beseda v NAREKOVAJIH?? :blink: Ccccc... :kva2: :lol1: Sicer se mi pa bruha ob ignoranci :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS In ne prizmavanju lastnih napak :SS :SS :SS
Gregs Objavljeno Julij 3, 2005 Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 videospot od atomic harmonik ...polka bejba ali nekaj podobnega ... .... jaz pa nimam problemov z vizualizacijo..... meni sta pa prav fletni tisti Špel©... :whistle: :naughty: :lol1: O:-)
GorazdH Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 še celih 21 dni do dopusta... :SS :SS :SS
pupa Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Madonca, na :SS mi gre, da se mažem s faktorjem 20 (no, res da sem se samo zjutraj :blush: ) in me opeče ko zmaja......
bubamara Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 tale teden :SS vleeeeečččččččeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pirrulz Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 zadeve so slabše, kot bi lahko bile :SS
Rock-46 Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Spet šiht po 14 dneh bolniske.... :SS :SS Pa ta neplačana studentska bolniska :SS :BUA: LP;Rock
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se