Funakoshi Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Ma dons je pa tal wreme za :SS :SS :SS :SS :SS !
.T. Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 A uganete, kdo je v službi z motorjem? Grem dat dežnega gor, da grem lahko domov :SS :SS :SS :SS Zgornji del dežnega mi je pa premajhen :SS :SS :SS Tadej
gebre Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 A uganete, kdo je v službi z motorjem? Grem dat dežnega gor, da grem lahko domov :SS :SS :SS :SS Zgornji del dežnega mi je pa premajhen :SS :SS :SS Tadej ← No jest sem pa danes 6 ur pošto raznašal (z biciklim seveda) in to v najhujšem dežju :SS
Vale Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 Mail ne dela že cel dan :SS Vikend zopet delovni :SS Ne da se mi več :SS
Vale Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 (popravljeno) :SS Popravljeno Julij 7, 2005. Popravil Vale
gebre Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 K***a ti jankovičeva pa tvoje reklame :SS :SS :SS
jose Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 računalnik me zajebava :SS vremenska napoved za konec tedna :SS
Gallus Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 ... dež ... :SS ... jutri tudi .... :SS :SS ... šele v nedeljo malo izboljšanja ... :SS :SS :SS
zmajcek Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 ... dež ... :SS ... jutri tudi .... :SS :SS ... šele v nedeljo malo izboljšanja ... :SS :SS :SS ← Pol pa pej na Grobnik k je tko lepo vreme!!!!
king Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 ..edina dobra lastnost dežja je pa ............da ni treba zalivat "paradajza" :naughty: ...vsaj neki..
pupa Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Danes bo naporen dan - spala le 4. ure in čist sem podrta....... :BUA: :SS :SS :SS
lojzek Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Zgleda da bo v Srednjo Dobravo namest moto kombinezona treba vzet potapljaškega :SS . pa masko pa plavutke
GorazdH Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 D E Ž :SS :SS :SS aja sem registriral motor zato je začel dež...seveda, oprostite mi :afro1:
chris Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Brisanje ogormne luže zjutrej (Lana, packa si, da veš :nono: )... :SS
Sanda7 Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 zdej ga mam pa že povhn ku... :SS tega blesavga vremena
motoristek Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 :SS dež :SS dež :SS dež :SS :SS dež :SS dež :SS dež :SS :SS dež :SS dež :SS dež :SS
pupa Objavljeno Julij 10, 2005 Opozori Objavljeno Julij 10, 2005 jst tut tko pravim... še dobro, da je čez pol ure vsega konec.... in upam da bo vreme zdržalo, da ne bom mokra do doma :SS :SS :SS
klimbra Objavljeno Julij 11, 2005 Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 A je lahko še kej bolj bednega, kot pridet iz totalno bednega dopusta....potem pa v pondelk na ših.......nimam besed :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Julij 11, 2005 Opozori Objavljeno Julij 11, 2005 A je lahko še kej bolj bednega, kot pridet iz totalno bednega dopusta....potem pa v pondelk na ših.......nimam besed :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← Pol pa bodi tiho :P :topic:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se