Saint Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 SAGEM mamicu da jim spalim. :SS :SS :SS :SS Delajo zaenk mobitele, :SS :SS Delajo zaenk elektroniko, ker čakaš 10 s da se motor zbudi :SS :SS :SS Delajo zaenk revolucionarne cinšpule (Pencil Coil), ki so drage kot prasica in se kvarijo, ko je motor iz garancije :SS :SS :SS :SS V glavnekm, če citiram hrvaške rokometne navijače, sam pridite v Litijo na počitnice, mamico vam žabarsko, bo precej kaka lata iz ograje manjkala pa kje viška delala. :fight2: :fight1: :chase: :kva2: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 se je včeraj en na koncertu malo :SS pa je prijadral štirinožni priajtelj pe je še toplo kar malo popapcal ! je blo še nekrat kar za :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 VREME :kva2: zunaj toča, jaz pa z motorjem v pisarni, pa mater mu... :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 VREME :kva2: zunaj toča, jaz pa z motorjem v pisarni, pa mater mu... :SS :SS :SS :SS :SS zate upam da je motor pod streho drgač :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 VREME :kva2: zunaj toča, jaz pa z motorjem v pisarni, pa mater mu... :SS :SS :SS :SS :SS shuddup........ jaz sem se po tistem ravno po AC proti MB podil. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 js se grem ucit. <_< in ja, danes sem spal 5 ur, vceraj 4, in predvcirejsnjem nekje toliko!! <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 učenje :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Folk k parkira na pločniku :SS , motovili okol avta :SS :SS in potem, ko ga mirno čakaš O:-) , da se ti umakne, da boš mim pršu, užaljenjo prijavi :huh: : Mah no, danes pa kamorkoli grem, vsem sem v napoto. .... :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 danes le ura in pol spanja. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 danes le ura in pol spanja. :SS A si naredu informatiko? :angry: Pol pa nehi :SS :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 A lohk še jest mal...na službo :SS k bom dans do večera, pa jutr do :SS nevemkdaj.... vi pa žurat .... :SS ampak tud jest bom kakšno slabo oblečeno sirotico pogledou, brez skrbi... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 registracija dons poteče, men se pa ne lub to it zrihtat :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 (popravljeno) A si naredu informatiko? :angry: ne vem. se kr pisem mejl. :P za informatiko ( :SS :SS :SS :SS :SS) pa zvem naslednji teden. <_< pa full me uhe bolijo, js res ne vem keri cepec dela tako fersterkerijo... :unsure: ...zok pise gor na aktivcu... :huh: ...krneky. :doze: toti zok je fukjen. :wacko: Popravljeno Junij 11, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 Dež :angry: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 vse obveznosti ki preprečujejo brezmerno uživanje :SS Kva sm pa zdej povedu? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 toti zok je fukjen. :wacko: jap... :doze: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 (popravljeno) BOLI ME KURAC KA MISLTE!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry: :SS Popravljeno Junij 13, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 to kurčevo grmenje ponoči :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 VREME IN ŠE ENKRAT VREME!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS celo prekleto soboto telovadil (delal) z mačkom po soncu in švical ko bik, ko pa je blo končano in sem hotel kliznit na sairach pa neurje, kaj neurje vesolni potop!!! ma za :SS :SS :SS :SS :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 13, 2004 Deli Objavljeno Junij 13, 2004 kdaj bo konc tega sranja oz. scanja so mi zrasli nohti za 2cm u dveh dneh, tolk je vse mokro :SS pa še burja je začela pihat tle :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Nedelja in bibavica - kombinacija, ki ubija ... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Nedelja in bibavica - kombinacija, ki ubija ... :SS bibika ajde no sej ni blo tako grozno ....... sam uno blato pa res :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 (popravljeno) in formatiko padu. :SS 42%. :SS se manj ko prvic. :SS :SS :SS js se grem skoz okn fuknt. :angry: Popravljeno Junij 14, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 in formatiko padu. :SS sej bo....v tretje gre rado.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Matr k je vreme :SS K je vreme :OK: je pa šiht tud na sporedu... za :SS K je pa vreme pa šihta ni pa motor dela tkole nekak :BUA: pol pa mehanik prav da nuca keša ko dreka te pa spet :SS prime. ceu let je že u :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se