pirrulz Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 (popravljeno) baje tuširanje s hladno vodo spodbuja spolno slo :whistle: ← Vsekakor spodbuja vokalne izpade po tušem. Šele torek je, dammit, pa preklete pogodbe in pravno mrcvarjenje :SS Popravljeno Julij 26, 2005. Popravil pirrulz
motobaby Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 (popravljeno) Dolgčas :cry: :( :SS Popravljeno Julij 26, 2005. Popravil motobaby
Špilferderber Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 moja reakcija in njihova reakcija :SS
pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
maXXXimum Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Ajgorjev zadnji post v "jelenovem žlebu" :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Provokator Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 (popravljeno) Fak ej. Jutri moram spet delat. Mi bo stara :SS spet težila. (šefica) A ste že kaj razmišljali o tem, da bi malo prestavili svoj dopust?? Ej fak, saj ga itaq mam šele konc avgusta. Ja, ampak ogromno naročil imamo, pa bi bilo dobro, če bil tudi ti tukaj....Jaz tudi ne grem na dopust Pizde hudičeve :SS , kako ste pa delali brez mene 6 let, ko me ni bilo?? Ha? Pa vam je podjetje kar raslo in rastlo in rastlo. Odkar :SS pa sem jaz tu, pa gre samo še navzdol... :grrr :grim .. :grrr ... :SS fak ej :SS pa vreme je tudi za :SS kumarice je potokla toča paradižnik tudi brajde so tudi najmanj eno tretjino v kurcu vinograd napada peronospora :SS samo pirrulz se veseli ker hmelj uspeva, pa podtalnico je napolnilo do vrha, da bodo v laškem pivo delali. :SS :SS :SS Jaz pa bi kvinton pil.... pa so brajde v kurcu.... :SS Popravljeno Julij 26, 2005. Popravil poln presenečenj
Sanda7 Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 ma sranje in te luknice v zobih :SS
jose Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 bemti pa služba....začel zjutraj ob sedmih pa še vedno delam :SS :SS
Zdrawc Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 sm hotel it k malci, pa je bla zadna guma skor čist prazna :SS sm mogu jt k vulkanizerju, da sma šlunf zamenjala :SS
nts Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) obljube v prazno :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil nts
Red Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Mamo mu nabijem...srakožderu....drekojedci... :angry2: :SS :SS :SS
Brihta Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Vozu sm se pozim, po snegu, po dežju, po plohah, po noč.........zdej k je pa sonce, pa nimam penezov za eno orenk turco :SS
pupa Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 zmešal se mi bo do dopusta....... enostavno en morm več, zmatrana sem... sita sem vsega... jst hočem it... kurc vas gleda vse skupi........ bemuboga...... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS (hvala bogu, da je vsaj jutri petek)!!
Nagaya Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 (popravljeno) zmešal se mi bo do dopusta....... enostavno en morm več, zmatrana sem... sita sem vsega... jst hočem it... kurc vas gleda vse skupi........ bemuboga...... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS (hvala bogu, da je vsaj jutri petek)!! ← tle mam par kandidatov...sem za to da ustanovite sindikat utrujenih in izmučenih :) Popravljeno Julij 28, 2005. Popravil Nagaya
Nagaya Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 bi pasal tudi pogled na fasado in air bege :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS hlevarsko leporečje :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Lobo Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS hlevarsko leporečje :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← In če vas kdo ne sprejme in vaših besed ne posluša, pojdite iz tiste hiše ali tistega mesta in si otresite prah z nog.
Pips Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 zmešal se mi bo do dopusta....... enostavno en morm več, zmatrana sem... sita sem vsega... jst hočem it... kurc vas gleda vse skupi........ bemuboga...... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS (hvala bogu, da je vsaj jutri petek)!! ← :friend1: izdrzi :kva2:
Vale Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Če delam in če dam očitno vedeti da imam ful dela, zakaj pri pi* si objekt na moji desni ne da dopovedat, da se mi ne da čvekat z njim o tem koliko mušic je včeraj fasal na avtu, ko se je vozil iz BiH :fight2: :fight1: :SS :SS :SS
Rude Boy Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 vitrex mu vrži v glavo ! al pa mu ga tako serviraj: :SS
Vale Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 vitrex mu vrži v glavo ! al pa mu ga tako serviraj: :SS ← Ne pomaga ... sem dala music na ful, pa še vedno hoče vse preglasit :SS ... in najhujše je, ker je treba ta ku* objekt poslušat kako je najbolj bogi, ker mora vse sam, ker mu nihče noče pomagat, ker so vsi debili in kreteni, ker cele dneve sam dela, ker ... pa u PM fukni se skozi okno, če ti je tako hudo in bo problem rešen :SS Arhgggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se