Vale Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Zadnc sm eni nasi racunovodkinji ekran zamenu. Namest navadne 15-ke, je dobila LCD 17 incnga. Pa me vprasa kasen je. Pa povem da je 17-ka. Pa me vprasa, zakaj ni dobila 19-ke. Pa ji pol mal razlozim, da je to drago, da majo to direktorji, pa sefi.....No in kok koncava 3 minutni pogovor, yakaj nima ona tut 19-ke, mi rece, da bi jo lahka itak nategnu, pa reku da ma ona tut 19-ko, k itak ne ve kaj je razlika med 17-ko in 19-ko. :slap: Res je vale, te zenske so odbite. ← Ne žali odbitih žensk :fight2: ... :P
pirrulz Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Ne žali odbitih žensk :fight2: ... :P ← točno. med odbito in zabito je velika razlika. :grim mater že ves dan delam pa se nikjer nič ne vidi :SS
Fritz Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Vroče, vroče, peklensko VROČE! Že cel mesec ni niti en dan pošteno deževalo :SS
Brihta Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Vroče, vroče, peklensko VROČE! Že cel mesec ni niti en dan pošteno deževalo :SS ← Iz kje si pa ti prsu? Matr, komi se je sonce pokazu za mal dl, pa ze pizdis. A ni glih minilo enomesecno obdobje dezja.
chris Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 (popravljeno) Vroče, vroče, peklensko VROČE! Že cel mesec ni niti en dan pošteno deževalo :SS ← To smo čakal :OK: :OK: In spet lahko izvlečem poletne cunje iz globin omare... :OK: :OK: :wub: Aja, to je za pod nasmeh... :oops: Popravljeno Julij 29, 2005. Popravil chris
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Kr tko že dolgo nisem ... :SS :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Kr tko že dolgo nisem ... :SS :SS :SS :SS ← Fajn se spuci pred četrtkom :kva2:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Kr tko že dolgo nisem ... :SS :SS :SS :SS ← Fajn se spuci pred četrtkom :kva2: ← :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ...upam, da je dost :SS
Vale Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ...upam, da je dost :SS ← Naredi si plac za doooooooooooooooooooooooostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rakije, doooooooooooooooooostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pljeskavic in doooooooooooooooooooooooooostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lepih punčk :grim :naughty: Po moje bi ti še kakih 10l donata pasalo .)
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Naredi si plac za doooooooooooooooooooooooostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii rakije, doooooooooooooooooostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pljeskavic in doooooooooooooooooooooooooostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lepih punčk :grim :naughty: Po moje bi ti še kakih 10l donata pasalo .) ← Pod...1- :grim ...2- :worship: ...3- :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :naughty:
Zdrawc Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 tema Nasmeh............................ greste usi na dopust jaz pa cel avgust delam :SS
pupa Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ja ampak ziher si že bil na dopustu!! no tkole... čez 2. tedna bom pa jaz ob tej uri ravno čakala kufre na letališču, da jih poberem... in to mi gre full na :SS :SS :SS :SS ker se mi vvvllleeeččččeeeeeee :BUA: :SS :SS :SS
Brihta Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 (popravljeno) Mene pa zebe :SS ← Pojdi nemudaoma k zdravniku. Men se pa ze tri ure odvija tale zadnja delovna ura tega meseca. :SS Popravljeno Julij 29, 2005. Popravil Brihta
Zdrawc Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 ponedeljkov šiht.... :SS sfukan sem ko pes po vikendu :SS
ixs Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 :SS po pisalni mizi ........ 5 sekund zatem :SS po monitorju..... :SS po printerju....... :SS po tipkovnici........ :SS po radiu....... :SS po stranki :SS :SS po sodelavcu........ okay vse je po :SS zdej grem lahko pa domov po motor in na Marijo reko, na ride, na golico......ufff :SS sanje! Še samo 6 ur :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 ponedeljek :SS :SS :SS ← Nehi, ker bo kmalu četrtek :fight2:
pirrulz Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 faki faki.... eh saj bo boljše. :SS
Špilferderber Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 ponedeljek :SS :SS :SS ← hja.. pa cel teden se vleeeeče...
bubamara Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 hja.. pa cel teden se vleeeeče... ← ja, kje je šele petek :SS in kje dopuuuussssttttt.....šmrk šmrk.... :cry: :SS
Nagaya Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 ja..izvenserijski komentarji za tiste ki si ne znajo ustvarit lastnega mnenja pa tujega kupujejo :SS bravo naši :004
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se