.T. Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Prvi dan na šihtu :SS :SS :SS :SS :SS :SS Tadej
pirrulz Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 (popravljeno) Fak fak fak fak :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :SS Popravljeno Avgust 2, 2005. Popravil pirrulz
Nata Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 jebem vse po spisku idiotom, ki kradejo kaktuse z balkona ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ce ga dobim mu jih napicim v anus ... :angry: ... mah nimam besed ... res ne ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
KIREN Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Ponedeljek kuuul, šiht mine, popoldan sonce pa ride pa uživanje, torek šiht p... dim, popldan sonce, ride, Kras, uživanje, sreda pizda materina vremenarska, a glih na 3M da se bo vreme skujal, k...zla, jeeeeeb........ mu glih tist napreju od Adame in Eve, mh kurc, aja, da vas razdražim, danes ( državna uprava pač), sem dobil odločbo o dopustu..................... 32 ( z besedo dvaintrideset ) dni dopusta. Hooooooooooooooooooohooooooooooooooooooooooo,ubilo ga, kaj se bomo fjakal. Ivan Cankar, mat, šalco kofeta mi dej, čista zmaga. Aja, kle bi mogu pljuvat, k..c nimam sline zarad smeha
ixs Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Aja, kle bi mogu pljuvat, k..c nimam sline zarad smeha ← opa, opa!!!!!! BRUHAT!
Nagaya Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 :fight2: :fight2: :fight2: :angry2: :angry2: u tri pizde! zakaj more vedno bit najprej pizdarija da me bo pol kdo poslušal ko bom rekla da neki ni uredu???? :fight2: :fight2: :fight2: prokleti modrijani :angry2: :angry2: :angry2:
motoristek Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Pridem domov, da bi se z motorinotom malo vozil :worship: pa tole, da te :devil: :SS :SS :SS :SS :SS SS :SS :SS :SS :SS
ixs Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Denar ne more kupiti prijateljev, dobite pa cel kup sovražnikov! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Qrc pa sreda :SS
simonsi Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) pizda :headbang: sranje :wallbash: pa to ni res :wacko: :angry: :ninja: :SS šus u glavo pa čez okno :fight1: Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil simonsi
bubamara Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ehhhhh..... :( dež.... sreda... nič se mi ne da.... pa še kej bi se najdl... :SS
nts Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) ma kr neki :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS sem tolk jezna, da mi gre kr na :SS :SS :SS :SS :SS :cry: :cry: :cry: :cry: Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil nts
pupa Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 če mi kdo v službi pritisk dvigne je to moja velecenjena tupa, zabita in ne sposobna nadrejena.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Perla Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 :friend1: ... nč se ne spremeni, če si dviguješ pritisk ... ;) :P :D
TinaRR Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Ta deževna sreda :SS :SS :SS :SS :SS
GrCaR Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS podražitev ADSL-a :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
SiR Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 podražitev ADSL-a ← odklopit, pa boš še pršparu ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se