Manu Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 in formatiko padu. :SS 42%. js se grem skoz okn fuknt. :angry: :friend1: :friend1: :friend1: Tisto o oknu sem spregledala. :angry: Še dobro, da samo nakladaš , če ne pa :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 nekaj mi je :SS v želodcu, mogoče ker sem včeraj ob fuzbalu coca-colo pil :? in da se ponovim že 10.000-ič letos - VREME :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Jebeno mrtvo računalo :angry: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Alla :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 IT, ki ne zna ene simpl zadeve naredit, da ne bi zaj* še polovico drugih stvari. Itaq smo potem vse uporabniki krivi. :cry: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Zakaj meni vedno ob besedi "uporabnik" solze na oči :cry: in vsebina želodca v grlo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 in formatiko padu. :SS 42%. :SS se manj ko prvic. :SS :SS :SS js se grem skoz okn fuknt. :angry: 1 ZOK , za to dejanje izberi vsaj kletno okno, saj je drugače malo verjetno, da jo boš v naslednjem roku položil 2 internetne povezave z motomarsom so :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Banda ministrska :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 (popravljeno) Kurčevi polcaji .... učer mogu po blatu gazit da se jim izognem pa mi ni ratal :cry: .... ni so bli pridni ma so vseeno :SS In spet stroški ..... gume gume in gume :SS :SS :SS Popravljeno Junij 16, 2004. Popravil Dr. _MAXXI_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Čokolada... :SS ... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Čokolada... :SS ... :BUA: men jo prnes, bom jaz namest tebe :SS :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Ce se ponuja cokolada se javim, vama sploh ne bo treba nic :SS, jaz pa tudi ne bom :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 ja ja že spet :SS :SS :SS na vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 ja ja že spet :SS :SS :SS na vreme sj ni tk slab :hmm: . upam da bo jutr sonce, drgač pa :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 slabo mi je ... :SS ne vem zakaj ... kr tak ... :SS :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Čokolada... :SS ... :BUA: Čokolada stimulira centre zadovoljstva.......... kako pol :SS :SS :SS Sicer.......kaj pa jest vem....itaQ je ne smem jest :kva2: :xx: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Glava me boli :SS drek :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Za :SS :SS :SS ... in to precej.... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Čokolada ... kako pol :SS :SS :SS 1. zato, ker je dobra in bi jo pojedla na tone :BUA:... in to se mora nekje poznat... :SS 2. zato, ker takrat, ko sem malo živčna, namest, da bi bila neješča, mi najbolj paše čokolada in posledica je... pa saj veš kako zledam :doze: ... :SS :SS :SS ... in ja :huh: ... :hmm: ... na konc ugotoviš :o , da za vse skupaj sploh ni kriva čokolada :doze: ... O:-) .. joj :wacko: ... prav za :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2004 ... pa saj veš kako zledam :doze: ... Hercik. :) Torej: :SS :nono: :D :grim B) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 antropologija......V.G. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 Čeprav sem zjutraj, natanko ob 6. 35, po celonočnem analiziranju, naredila :SS , zdaj ni več razloga za :SS Počutim se notranje čisto ( karkoli že to pomeni) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 Čeprav sem zjutraj, natanko ob 6. 35, po celonočnem analiziranju, naredila :SS , zdaj ni več razloga za :SS Počutim se notranje čisto ( karkoli že to pomeni) :) Če to veš da ti nuca, si kar uro nastavi vsake tolko, pa bruhcaj in potem se imej čimboljše. Sam da ti ne bo zlezlo pod kožo. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 Sam da ti ne bo zlezlo pod kožo. :rolleyes: Ne bo mi. Zlezlo pod kožo. Vseeno hvala za skrb, prjatu. :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 bo prej pogledalo ven izpod koze (bulemijapress) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se