Erik Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 sovražim dežvne nedelje :angry: :SS
Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 28, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2005 Nočna... .) Jutri pa fraj pa celi teden lepo vreme :OK: Mater bom matral motor :P
Kaiser Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Sodnik za prekrške... :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Prav svinjsko sem se užgal v okno. auauaua :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 po 12 dneh dopusta spet na šihtu :SS računalnik že 1 uro dol vleče maile, skupaj 217 mailov, od tega vsaj 100 službenih :blink: :eek: :slap: :SS :SS telefon že zvoni pa folku razlagam da ne vem zakaj se gre ker mi njihovega maila še ni dol potegnilo in naj počakajo da bojo na vrsti - jebemti cel dan bo šel samo za pregledovanje mailov :SS :SS :SS računovodkinja mi je poslala obračun DDV-ja - bo treba krepko plačat!!!! :eek: :? :BUA: :wacko: :xx: :SS :SS :SS :SS bolj malo nagih žensk v mailih :SS :SS :SS :( kako naj telesu dopovem da je dopusta konec in ne more za zajtrk dobit pivo :hmm: :ninja: :SS :SS :SS :SS
pupa Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 po dveh tednih pridem iz dopusta, pa mi printer ne dela, kup dokumentov se je zgubilo, vse je počakalo mene, že zjutraj sem imela ziljon telefonov, mailov in ljudi, da so me komaj čakali, da pridem, da bodo zdej pa lahko rešili stvari. In to zato, ker se mojim sodelavkam s tem pač ni dalo zafrkavati. Mislim noro!!!!! me že želodec peče cel dan, ker je taka norišnica, da je za popizdit. Zdej bom šla pa še na bolniško za dva tedna :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS edino dobro je, da sem dobila novo miško, ker je očitno tastara izdahnila........ kurc jo gleda!
motoristek Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Kje je ta dež :devil: sem se tako navadil na njega!!! :SS
GorazdH Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 danes je tako lep dan jst pa tle u tej trapasti luknji <_< :SS :SS :SS
hrčo Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Fak no, ura je šele dvajset do treh ... kje je šele pet .... :angry2: Ta teden se res tok vleče k svina .... :SS
bubamara Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 za danšnji dan...do zdaj... :SS :SS :SS
Burnout Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Učenje :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Lp Burnout
Erik Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 spet se bo podražil bencin :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Brihta Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 (popravljeno) cel dan že delam za fax ...pa jutr bom spet, pa pojutršnm bom spet, pa dan za te......... :SS guma mi je počla :SS :SS Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil Brihta
simonsi Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Parking ticket. Da se jim da za 5 jurjov tolk težit :closedeyes: :SS
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 računovodkinja mi je poslala obračun DDV-ja - bo treba krepko plačat!!!! :eek: :? ... brez zamere, Pervyman, ampak plačati DDV je ja lepo... več kot ga plačaš, večji razkorak je med prihodki in odhodki... v tvojo korist, jasno... .) :whistle:
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 spet se bo podražil bencin ← ...še dobro, da sem ta požrešno prasico nafutral... :D Vomitorium? Ma ja, ajde... :SS ... na karkoli slabega... :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se