GorazdH Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 <_< :angry2: <_< :angry2: <_< :angry2: :SS :SS :SS :SS :SS
bubamara Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 obetaven začetek srede :doze: porkaflik :angry2:
motobaby Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 obetaven začetek srede :doze: porkaflik :angry2: ← spomni se na popoldne, ki se ti obeta :grim pa bo prec bolje :friend1: Da ne bom tok :topic: : enga :SS ker moram delat
Špilferderber Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Samo sranje na šihtu :SS :SS ← delaš na Komunali?
Zdrawc Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 delaš na Komunali? ← A misliš, da imajo sam na komunali, sranje na šihtu :? :SS
Špilferderber Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 A misliš, da imajo sam na komunali, sranje na šihtu :? :SS ← ta imajo sicer vsak dan sranje...
jose Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 gremo popoldne krompir pobirat :SS
Manu Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 gremo popoldne krompir pobirat :SS ← A pire? :) p.s. Ne bom :SS .... zanalašč, čeprav imam obilo razlogov za to. :trance_33_sleep: Vseeno bom mal :SS
Zdrawc Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 gremo popoldne krompir pobirat :SS ← a, jebat ga tud to je kdaj treba :doze: jaz sm ga učirej 2 toni znosil v kevder, zato me pa dans jebe u križu :SS
motobaby Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Pravakar mi je stranka povedala, da nekaj kaplja iz neba :BUA: :SS
SiR Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 A misliš, da imajo sam na komunali, sranje na šihtu :? :SS ← tut na DELU mamo sranje ... napis na vratih redakcijskega veceja gre prbližn tako: "PRASCA KI VSAKO JUTRO NEMARNO RAZMAŽE SVOJ DREK PO ŠKOLJKI OBVEŠČAMO, DA SMO MU NA SLEDI. UPRAVA" :SS
SiR Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Pravakar mi je stranka povedala, da nekaj kaplja iz neba :BUA: :SS ← božje solze ;)
Rude Boy Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 tut na DELU mamo sranje ... napis na vratih redakcijskega veceja gre prbližn tako: "PRASCA KI VSAKO JUTRO NEMARNO RAZMAŽE SVOJ DREK PO ŠKOLJKI OBVEŠČAMO, DA SMO MU NA SLEDI. UPRAVA" :SS ← želimo da nam odstopi prostor med ritnicama, da ga oreng nategnemo ! :alien1:
motobaby Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 A je kdo slučajno opazu (jst sm :ninja: ), da dons že cel dan neki brezveze smetim po MS-u z raznoraznimi pripombami :whistle: Aja, tema za to ne obstaja, pa sem kr sm napisala :slap:
bubamara Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 A je kdo slučajno opazu (jst sm :ninja: ), da dons že cel dan neki brezveze smetim po MS-u z raznoraznimi pripombami :whistle: Aja, tema za to ne obstaja, pa sem kr sm napisala :slap: ← :friend1: sej ni prvič :D pa še zmerom te mam rada :004 aja, enga za ne-dopust v petek :SS
alena_bmw Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 izpit čez manj kot dve uri :SS :SS :SS procentualna stopnja znanja celotne snovi... 1,5% :cry: :SS pa še novi šiht... :SS mater, pa ko se človek trudi, da ne bi šihta dobil, pa brezveze (obvezne) prošnje pošilja, pa že spet šiht... :BUA: (hvala bogu bom čez dva meseca že spet brezposlena :P ) lp alena
pirrulz Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Kako lepo sonce je zunaj. :OK: juh juh juhej. :) Kot pravi proletarci praznujemo to z nadurami. :hmm: Vstanite v suženjstvo zaklee-e-e-ti... :blink: :SS :SS :SS
Ganges Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Ne, da se mi v petek na izpit!!! :SS In zato se že sedaj odpravljam v Lj. Pa niti motivacije nimam za učenje, ker mi več ni nujen izpit!!!
Schultz Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 bumbarske izjave bumbarjev, ki se ne zavedajo, da so bumbarji :SS
Moto32 Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Naj se jst dodam svojga bruhca... Mi jih je sef napel,ker po njegovem ze cel siht igrce spilam na fonu :SS Pa v resnic sploh ne spilam igrc,ampak visim na MS. Matr je nerazgledan tip! :SS :SS
Brihta Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 bumbarske izjave bumbarjev, ki se ne zavedajo, da so bumbarji :SS ← Dejga bumbara, po teb pluva :D
urqlle Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 Dejga bumbara, po teb pluva :D ← da ti ne bo še zamerla, a si prebral kakšen nik ima 'bubamara' in ne bumbara kot ti misliš :topic: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se