GrCaR Objavljeno Avgust 31, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2005 zajla za sklopko šla v kur*c!!! :SS pol sm se mogu pa 5 km samo v 2 prestavi pelat :SS :SS :SS bogi moj motorčk :cry:
pirrulz Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 gužva v službi :SS ← velkam tu d klab :SS :SS :SS
bubamara Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Dejga bumbara, po teb pluva :D ← :devil: za tole izjavo dobim za en krog :whistle: da ti ne bo še zamerla, a si prebral kakšen nik ima 'bubamara' in ne bumbara kot ti misliš :topic: :P ← :eek: :blink: :grrr ehhhhhhhhhh, dans pa ni nič za :SS jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pervy Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 v 24 urah naredil 1800 km :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS seveda ne z motorjem :SS :angry2: bemti me vse boli pa naspat se mi ni ratalo (v 3 dneh 6 ur :slap: :SS )
klimbra Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :zzz: :zzz: :zzz: zaspana ← Ponoč se spi.....ne pa da....... WE
Moto32 Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Še par minut in bo treba it na šiht... :SS
ixs Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 ......u piz** še dve delovni uri za danes....... :SS Mislim na mrzu pir pa nč ne pomaga. Še vedno samo delam, pira pa ni! Ostajajo misli .... in seveda :SS :SS
Špilferderber Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Še par minut in bo treba it na šiht... :SS ← še par minut pa se bo treba na motor vsest in peljat.. :SS :SS: :SS
Fire Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :SS :SS :SS Pred ministrstvom za za zdravje, so mi ulisicili avto. :SS Spotaknil bom tisto nepofukano in posvojikrivdizagrenjeno tajnico, katera nima drugega dela, kot buljenje skozi okno in to za nas denar, prekleta pizda. :SS :SS :SS Pa se pol mlajsa je od mene... BITCH :SS Kaj pa spostovanje do starejsih... Saj ne zahtevam da mi odstopi stol, le tiho naj bo koza trapasta :SS :SS :SS
Brihta Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 (popravljeno) da ti ne bo še zamerla, a si prebral kakšen nik ima 'bubamara' in ne bumbara kot ti misliš :topic: :P ← Kurac...pa res. :eek: , pa tok fajn nick se mi je zdel. K bumbar je tko mal prevec, bumbara je pa tko ljubko. Se bo treba naucit brat :P WTF is bubamara? Popravljeno September 1, 2005. Popravil Brihta
bubamara Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 WTF is bubamara? ← halo?!?! :fight2: :fight2: takoj na učenje tujih jezikov :devil:
motobaby Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 halo?!?! :fight2: :fight2: takoj na učenje tujih jezikov :devil: ← Pikapolonica O:-)
Brihta Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 halo?!?! :fight2: :fight2: takoj na učenje tujih jezikov :devil: ← Dej mi zaupi no. Nimam casa zdej se ucit tujih jezikov.
Brihta Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Pikapolonica O:-) ← Ker jezik?
bubamara Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Dej mi zaupi no. Nimam casa zdej se ucit tujih jezikov. ← ja, sej ti je motobaby napisala :doze: sej vem zakaj si zdej tak :grim :whistle:
Brihta Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 ja, sej ti je motobaby napisala :doze: sej vem zakaj si zdej tak :grim :whistle: ← :hmm: Kaksen. You are making me nervous.
bubamara Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 :hmm: Kaksen. You are making me nervous. ← takle :kva2: :kva2: :devil: :kva2: :kva2: :kva2: he he he....kul :photo:
Vale Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 Roman od mojga šefa :SS :SS :SS Spravi se že iz pisarne :fight2:
Rude Boy Objavljeno September 1, 2005 Opozori Objavljeno September 1, 2005 komma ← ali v prevodu vejica ! :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se