batzajla Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 jst bi pa rajš da gre kej v pizdo :)
Fire Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 :SS Jest u sluzbi, zunej me pa ERika caka :SS :SS :SS
Manu Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 :SS :SS :SS Kaj vse nardi dnar s človeka...... pa politika.... :grrr :SS :SS :SS
Vale Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 :SS :SS :SS Kaj vse nardi dnar s človeka...... pa politika.... :grrr :SS :SS :SS ← Pa še marsikaj drugega :SS :SS :SS :SS :SS
Špilferderber Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 :SS Jest u sluzbi, zunej me pa ERika caka :SS :SS :SS ← pa moja ta'mala pred oknom čaka na svoj črni ključ :SS
kađiva Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 ...Kačje ride...predvsem debata o njih in nesreči :SS :SS :SS ... ...sej ne morem verjet kaj nekateri pišejo :angry2: :SS :SS ...
SiR Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 ...sej ne morem verjet kaj nekateri pišejo :angry2: :SS :SS ... ← jst tut ne :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 preklete pizde lublanske!!!!!!!!! :fight1: ej prisežem, povsod so pizde in zahrbtneži ampak vedno ko delam z ljubljančani mam občutek da je zahrbtnost v naši prestolnici nekaj povsem normalnega in da je največji frajer ne tisti, ki nekaj naredi ampak tisti, ki najbolj koga nategne in seveda poštenost ali vsaj fer odnos lastnost, ki je vredna posmeha :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS očitno je poštenost lastnost provincialcev, če pa si cool in inn in ful biznis potem moreš bit čim večja pizda!!!!!!!! :slap: :angry2: :SS :SS :SS eeee nebote vi mene :nono: kreteni, a mislide da izven LJ noben nima IQ nad 50 al kaj?????? :wacko: no probali ste, popušili ste, ker pa ste me z tako idiotskim poskusom natega konkretno razpizdli vam bom z veseljem vrnil!!!! :whistle:
Jurij Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Ugotovil, da imam preveliko betico, da bi vanjo stlačil (skoraj) katerokoli klapp čelado... :SS :SS :SS ← :blink: Probaj stlačit čelado NA glavo in ne V glavo. Mogoče bo šlo lažje.... :glare: :P Alla ← :slap: :slap: :slap: :slap: :blush: :blush: :blush: :D pa vseen je za :SS
jose Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 sovražim nočne šihte :angry: :SS
Vojč Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 moldavija-slovenija :SS 1:0 :SS
cvetoo Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 ...Kačje ride...predvsem debata o njih in nesreči :SS :SS :SS ... ...sej ne morem verjet kaj nekateri pišejo :angry2: :SS :SS ... ← Še eden. :SS :SS :SS
motoristek Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 moldavija-slovenija :SS 1:0 :SS ← :SS
Robert Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Gledam napoved za vikend, pa mi gre na :SS Upam, da bodo zgrešili .) Pozdrav od Roberta
Einherjar Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 ob polnoci po celem dnevu jebe prisel iz Amsterdama - seveda ni variante, da danes ne bi prisel na siht... :SS
pirrulz Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Mater en dan dopusta; prideš nazaj na šiht, pa vidiš, da se je število imbotov potrojilo. :SS :SS :SS
Fius Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 :SS na server :SS na počasn komp :SS na prazen tank je pa fajn k je cetrtek :OK:
jose Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 zunaj sonce, jaz pa z vročino notri :SS :SS
bna Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 super vreme jaz pa razbit motor :SS :SS :BUA: :BUA: :cry: :cry:
Zdrawc Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 super vreme jaz pa razbit motor :SS :SS :BUA: :BUA: :cry: :cry: ← jaz pa razstavljenega... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
chris Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 :SS :SS :SS Slaba napoved za vikend... :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se