motoristek Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Sem čisto pozabil, da imam gips na nogi :SS
Špilferderber Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Sem čisto pozabil, da imam gips na nogi :SS ← ja motoristek, kaj si pa ti delal? in kar je bolj pomembno, je bemfla cela?
motobaby Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 delam že od osmih zjutraj in bom delalaš še tja do ene osmih zvečer :BUA: :SS
Špilferderber Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 delam že od osmih zjutraj in bom delalaš še tja do ene osmih zvečer :BUA: :SS ← http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...ndpost&p=559660
ixs Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 kurac gleda posel :SS , zajebane stranke :SS in šefe :SS :SS - lastnike :SS :SS :SS , ki mislijo da bom delal po cele dneve.....FO :SS En bruhec za vse :SS
kađiva Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 ...ljudje ki motoristom dobesedno privoščijo smrt :angry2: :angry2: :SS :SS :SS
niet Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 (popravljeno) na kozlanje mi gre ko dobim skropucala kot je slednje v postni predal (oddelek spam): Subject: Naro�ila na temo ( From motosvet.com forum ) From: "motosvet.com forum" <forum@motosvet.com> X-Mailer: IPB PHP Mailer X-Amavis-Alert: BAD HEADER Non-encoded 8-bit data (char E8 hex) in message header 'Subject' Subject: Naro\350ila na temo ( F... ^ čšćđ ipd. 8bitni znaki nimajo kaj iskati v glavah sporočila. D000h! Popravljeno September 8, 2005. Popravil niet
Gallus Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 ... nabijanje brez argumentov ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Moto32 Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Ej Gallus,za slabo uro si me prehitu... Sm hotu isto zdj napisat :angry2: .) Bom pa vseen dodal poleg vseh tvojih še enga svojga bruhca. :SS
bna Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 bral sem komentarje v večeru in delu pod člankih o nesrečah motoristov pa me je groza ko vidim kakšen debilen folk živi v tej lepi sloveniji :SS :SS :SS :SS na vse debile
Draksler Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 bral sem komentarje v večeru in delu pod člankih o nesrečah motoristov pa me je groza ko vidim kakšen debilen folk živi v tej lepi sloveniji :SS :SS :SS :SS na vse debile ← Smo pač en čudn folk .... :SS
mrki Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 :SS :SS skor bi se zabil v avtobus, zjutraj sem izgleda tudi jaz mesečnik v konzervi :SS :SS
hrčo Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Ko v četrtek v poznih popoldanskih urah že skor vse kaže, da boš po dobrih treh tednih jebanja v službi priplezal na zeleno vejo, te v petek čist zbombardirajo .... :SS :SS :SS :SS Pa ljudje - petek je - ne me jebat ..... :fight2: :SS :SS
Pravokotar Objavljeno September 9, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2005 - petek je - ne me jebat ..... :fight2: :SS :SS ← :blink: lepa reč... :blink: kaj pa bolj proti večeru? :blush:
Zdrawc Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Mislim, kaj si nekateri omišljujejo :slap: :slap: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Pingvini v puščavi
motoristek Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Špilferderber Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 motoristek, n'kamer več brez motorja! :devil:
Fius Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 z ex-bejbo se ne morem nič zment lahk pa :SS :SS :SS
Špilferderber Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 z ex-bejbo se ne morem nič zment lahk pa :SS :SS :SS ← zato je pa eks..
pirrulz Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 z ex-bejbo se ne morem nič zment lahk pa :SS :SS :SS ← Lahko pa en after sex butneš. :devil: eeee....mam kaj za vomitirat :hmm: ... eeee.... a ja, za servis pljunu 35 K . In to ne vključuje ventilov in jermenov. :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se