ixs Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 ponedeljek je en tak mlačen dan....... :SS
jose Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 grem v gorice travo kosit :SS
Fius Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 tako lep dan, popoldne, k bo konc šihta pa dež ! :SS
Nagaya Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 elitna konjenica FJR .... :SS nadutež :SS
chris Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Dohtarji :SS :SS :SS Zdravstvo :SS :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 če vikend prvič vozil več kot krog po parkplacu originalnega (nepredelanega) Harleya, konkretno H-D sportster 1200 (razen avspuhov serijski) - razen zvoka, vse za :SS :SS :SS :SS
hrčo Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Pišuka se vleče ta teden ..... ma niti delovnega dneva noče bit konc .... :SS :SS da bo prej petek .....
Alla Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Slab dan, slab teden in slabo letošnje LETO! :SS :SS :SS Alla ← Ko že misliš, da ne more biti slabše......BUM.....ewo opet. :? :cry: :SS Alla :(
Fritz Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Ponedeljek pa služba. Sem mislil, da se sploh ne bo končalo :SS :SS
Gallus Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 ... nova cena bencina... :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Jurij Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 PROKLET ČEFUR, KRETEN POFUKAN, IDIOT, IMBECIL, MORON.... Č.E.F.U.R. ....si ponavljam že 3.5 ure odkar mi je mladić u "iznajmljenom od oca" Audi Aosam, kosa puna briljantine...al je bil kuhinski ole... :hmm: ... kappa trenirka...dvakrat zapečen..ko čevap... zapeljal v štric na Dolgem mostu po klancu gor v ovinek čez polno črto, da je vidu kako zgleda moj trajk še od strani, ne sam od pozada... scenarij predvidljiv.. avto nasproti on pa tko "u izi" lepo na polno u desno in mene skoraj v ograjo od mostu..al je bil tam še šavje, da bi lepo pod cesto na železniško progo zletu...:hmm: se ne spomnem, k se mi je lajf flešal pred očmi... :SS na srečo pleh cel, moj lajf krajši za 3ure in nič drugega. vseen PROKLET ČEFUR. :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ČEFUR JEBENI. ja ja... ksenofob sm.. pa nestrpnež...ipd ipd.. še posebej me je prejle ena fobija prjela čist po moji krivdi.....v tem primeru je bil ćefo in ga drugač ne morem imenovat. no, prznam, mal se bolš počutim..čefur..sam mal se mi dozdeva, da mam post travmatične motnje...čefur čefočefočefočefočefočefočefočefočefočefočefočefo...
Vojč Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 danes do Maribora uro in pol :SS in potem se še najde pacient z rumenim Hyundaj accenton reg. MB J1-15A na oki san ga imel 15 min. in vsako minuto je ogrožal (škarjice, prehitevanje po polni črti, v križiščih) sebe in druge udeležence v prometu :( ma če bi samo sebe, ko ga jebe :SS ampak še druge :cry:
bubamara Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 bedne igrice nekaterih :SS no, ampak vse se vrača, vse se plača :grim
bubamara Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 ma, da še enkrat dodoam mal bruhcov.... :SS fak fak fak...moj uč :angry2: :SS
Einherjar Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Na sithu ob 4 zjutraj... (nadaljevanje v nasmehu)
Manu Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 :SS Mrzla bela kava. :SS Pa stokrat sem že rekla, da bom zjutraj pila metin čaj. :slap:
Biba Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Dilema. :hmm: Naj brufam, al' naj se delam, kot da ni nič? No, malo bom ... :SS ... zdaj (se) grem pa naprej delat, kot da ni nič. :whistle:
Funakoshi Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Zjutri stopu z bajte pa skor zvil nogo. :slap: :SS :SS :SS :SS
Fius Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 danes ni nič takega, na kar bi bilo vredno :SS
fifty Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 Včeraj mala solata P..... v priljubljenem lokalu P.....! Skoraj :SS PS: ker nisem :SS , sem pa....(kje je kakšen analno-fekalni smeško? ). Zato bom pa še :SS :SS :SS PS2: Kuharji v P..... - JEBITE SE!
Manu Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 PS2: Kuharji v P..... - JEBITE SE! ← :devil: :D :devil: :D :whistle: p.s. :SS Še vedno mrzla kava.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se