bLuZoNdEr Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 @strom: bruhnt si pa pozabu...vidš k se tok razburjaš, to ni dobr za zdravje......no bom jez 2x bruhnu (enkrat še zate) :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 ma vreme je res :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Julij 14, 2004 Deli Objavljeno Julij 14, 2004 :SS nekdo na rdeči yamahi (fazer?), ki je imel srečo, da sem nasproti v ovinek, ki ga je sekal, pripeljal jaz in ne kakšen avto :BUA: (na cesti iz Rakitne proti Kamniku pod Krimom) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 15, 2004 Deli Objavljeno Julij 15, 2004 po 2 mesecih iskanja še vedno ne najdem vozniške :angry: :SS, pa preko meje bo treba :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 16, 2004 Deli Objavljeno Julij 16, 2004 nočni šiht čez dobri dve uri :( .....ampak jutri pa še eden :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Julij 16, 2004 Deli Objavljeno Julij 16, 2004 nočni šiht čez dobri dve uri :( ... Ja no, na nocnem bos itak pol sihta prespal, pa se cvenka bo prvega... :wacko: kako lahko na to :SS :? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 17, 2004 Deli Objavljeno Julij 17, 2004 bruhnu sem na nočnega ki me čaka danes, pa še eden bo jutri.....torej vikend zjeban (vsaj večerno/nočni del) :SS .......to da bo pa cvenk...ja to maš pa res, sam nismo v tapravi temi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 17, 2004 Deli Objavljeno Julij 17, 2004 **bemti delo, do takrat ko bom končal pa bo že dež tu, ki prihaja iz MB smeri :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 udelezenci kroznih vozenj. :SS tudi jaz, ker sem se je udelezil. I shoulda´ known better. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 udelezenci kroznih vozenj. :SS tudi jaz, ker sem se je udelezil. I shoulda´ known better. :doze: dve leti nazaj nehal na krozne hodit... iz tocno tega razloga - hrpa prepotentnih nastopacev!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 težave z gumo..... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 kaj drugega, vreme :SS :SS, bemti poletne nevihte, zdaj pa se spet ceste ne bojo pošušile :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 vse po spisku :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 19, 2004 Deli Objavljeno Julij 19, 2004 :fight2: Banda mladoletna. Dva na skuterju v križišče štiripasovnic v rdečo tik pred mene. Če bi mel več kot 60 bi počilo. Bremzal kot zmešan. Onadva pa flegma po gasu in nato šibat v pešcono. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 pr nas na šihtu kurijo v peči in spuščajo v radiatorje, uzun pa 34°C. pa vsi švicamo ko bedaki. kao nimajo kam spravit toplote. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 21, 2004 Deli Objavljeno Julij 21, 2004 Hvala enako...pri nas se starejši delavci pritožujejo nad klimo,tko da so jo zmanjšali na minimum...zdej pa crkavamo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ernessto73 Objavljeno Julij 22, 2004 Deli Objavljeno Julij 22, 2004 Pred garažo prevrnu motor... :BUA: :SS Ma tole 2004 je čist v k.rc. :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Julij 23, 2004 Deli Objavljeno Julij 23, 2004 Smi je sfižlo zadnjih 7 slik z dolomitov. :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Julij 24, 2004 Deli Objavljeno Julij 24, 2004 1. vreme: oblačno in občasno malo rosi :SS 2. v pondelk je konc dopusta :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 Norci ka nevejo kaj delat v ovinku :SS .... se drži notranjega dela ovinka ti se vržeš po zunanji strani mim njega in ta tip te začne stiskat ven .... texas!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 čebele, ose in vse te kurčeve živali, ki pikajo ..... spet so mi vikend pokvarle :SS :SS :SS :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Julij 25, 2004 Deli Objavljeno Julij 25, 2004 še 1000 do servisa...spet bo treba tošl odpret :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Julij 26, 2004 Deli Objavljeno Julij 26, 2004 Jutri. :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 31, 2004 Deli Objavljeno Julij 31, 2004 Driska pred furo in glavobol po furi :SS ...zihr me bo kej zvil k sm glih z dopustom začel :angry: :huh: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se