Brihta Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Jst pa poznam eno, k ze cel jutr bruha :D
jose Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 pojedel preveč grozdja zdaj mi je pa :SS :whistle:
Hanzi Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Ko se zjutraj na rojstni dan zbudiš in je še praktično vse v redu (nič pijače prejšnji dan), ampak se ti nekako ne da vstati pa ne veš zakaj. Po eni uri ugotoviš zakaj, saj imaš 40 vročine pa meče te po pojstli kot bi bil na kkaih 150 voltov prikopljen. Dohtar napiše napotnico, pa gremo lepo po "pijačo direkt v žilo, in to pijačo ki je "zastonj" ki jo moraš piti več dni pod "nadzorom" :SS Jebeš tako praznovanje rojstnega dne (kot bi nekaj sumil, pa nisem nobene fešte pripravljal za RD) še 2x :SS :SS
bubamara Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Jst pa poznam eno, k ze cel jutr bruha :D ← in to je teb smešn al kua :fight2: :fight2: :SS :SS
Insallah Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 in to je teb smešn al kua :fight2: :fight2: :SS :SS ← Komur je vroče, naj ne hodi v kuhinjo :) Na še malo :SS
Tedybear Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 in to je teb smešn al kua :fight2: :fight2: :SS :SS ← Ka pa če ne zarad pijače, ampak zarad 9 mesecev dolgega tenstanja... :OK:
bubamara Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Ka pa če ne zarad pijače, ampak zarad 9 mesecev dolgega tenstanja... :OK: ← :eek: :blink: od virtualnih poljubčkov še nobena ni zanosila :doze: škoda :D ampak nikol se ne ve :blush:
Sanda7 Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 :SS v 8letih pa alhko tud jaz enkrat mal avto butnem :SS in to glih "tašči" :cry: :cry:
Nagaya Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 jaoooo traja v nedogled :angry2:
Alla Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 Jaz sem pa čisto premalo spila, da bi :SS....mogoče bom pa na NFS-ju... :hmm: Alla B)
Manu Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Javni dokazovalci svojih kvazi sposobnosti :SS al pa tut ne... :doze:
Nata Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 nekatere stvari in osebki se očitno ne bodo nikoli spremenile/i ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
SiR Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 nekatere stvari in osebki se očitno ne bodo nikoli spremenile/i ... :SS :SS :SS Pravzaprav nas je takih večina ... ;)
Nata Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 pa tale kašelj je tud že tri dni isti ... mamo mu ... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Nagaya Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 stricu v rdečem jajčku hvala, ker me je zrinil na nasprotni vozni pas.... hvala tud stricu, ki je rikverc lezel na cesto na vrhu vrhniškega ovinka... hvala teti, ki je lezla na cesto malo pred postojno brez da bi pogledala kaj se na tej cesti dogaja..... hvala relijašem, ki so za seboj pustili usrane ride..... in hvala tud meni, ker sem doma pozabla osebno :wallbash:
gebre Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Jutri bo moped odjavljen :cry: , cez 15min grem nazaj v LJ :SS ... :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 hvala relijašem, ki so za seboj pustili usrane ride..... in hvala tud meni, ker sem doma pozabla osebno :wallbash: ← ja ma res da jih ni sram kakšno packarijo so pustili :SS ni panike,sam da je nisi zgubila .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se