klimbra Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Jest se ne grem več........Al naj še ene par pasov na Celovški nardijo........ Pa sej ni res.... Zaspanci......... In pol še ene par :SS :SS na moj račun..........k sem tok pameten, da mi totalno škodi......iz bližnce si nardim čakanje na vlak.............10 minut......in pol ti prav počas mim prpele tista delavska Drezina....al kako se ji reče. Torej , danes rekord do službe 45minut.......genialno!!!!!! :SS :SS :SS :SS
Brihta Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 (popravljeno) Jest se ne grem več........Al naj še ene par pasov na Celovški nardijo........ Pa sej ni res.... Zaspanci......... In pol še ene par :SS :SS na moj račun..........k sem tok pameten, da mi totalno škodi......iz bližnce si nardim čakanje na vlak.............10 minut......in pol ti prav počas mim prpele tista delavska Drezina....al kako se ji reče. Torej , danes rekord do službe 45minut.......genialno!!!!!! :SS :SS :SS :SS ← Mi smo pa glih dans postavil rekord. 30 min do sluzbe. :D Iz kje pa si drugac? Popravljeno Oktober 19, 2005. Popravil Brihta
pirrulz Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Pa saj to ne more bit res. Kreten. Smrkavec neodgovorni. :angry: :angry: :angry: :headbang: :headbang: :headbang: :SS :SS :SS :SS
Fius Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 zmanakl štroma - odletel diski :SS :SS pa glih dans k je itek vse u k... :SS
Sanda7 Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 sonce pa mraz da ne govorim o ledenem rezervarju med nogami in skor zmrzneno prjatlco :SS kaj se pa u kavbojkah prevlačvaš naokol :slap:
.T. Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 (popravljeno) skor zmrzneno prjatlco ← Jo bom prišel pogret :naughty: S posebnim grelcem :naughty: Tadej Popravljeno Oktober 19, 2005. Popravil Tadej
Špilferderber Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 gužva nikak da prestane... :SS
Sanda7 Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 Jo bom prišel pogret :naughty: S posebnim grelcem :naughty: Tadej ← teb pa res nč ne ujide :grim te bom poklicala sej maš še isti gsm kaj bo fovšije
hrčo Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 enga po uradnem listu :SS enga po zakonu o.... :SS pa še enga za izvršbo .... :SS pi*** ti kupi za mano kar ne zginejo :SS :SS glih treba mi je blo bit 14 dni na bolniški, da zdaj je*** ježa :SS
Sanda7 Objavljeno Oktober 19, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2005 kaj se vleče šiht kadar ni kej delat
klimbra Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ← Jutranja slabost, bruhanje, klimbra? Pa ne da si noseč? :hmm: Evo enega iz solidarnosti. tridvaena :SS
GorazdH Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 ne morem bluzit v temi SEX in POP PSIHOLOGIJA :SS :SS :SS :SS yebeni server od kurca... :angry2: :afro1:
Fius Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 :SS šou disk u maloro ... in vsi podatki z njim.... vse baze... vse .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je**m** aAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS nič ne pomaga ...
SiR Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 :SS šou disk u maloro ... in vsi podatki z njim.... vse baze... vse .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je**m** aAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS nič ne pomaga ... ← Hop v časovni stroj, nastavit na "pred katastrofo", nardit bekap ... sj vem, poznam ta feeling :SS :SS
motobaby Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 :cry: :( :cry: ← :friend1: saj bo bolš, boš vidla :004
SiR Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 :cry: :( :cry: ← Pridi gremo u vesolje, da bo bolje, da bo bolje ... :OK: :OK: :SS
Pervy Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 niti ni toliko za :SS kot bolj za :cry: . lubico sem spucal, še tablico ji slečem danes in gre na spanje. ko bom nazaj bo itak že sneg :cry:
Einherjar Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 niti ni toliko za :SS kot bolj za :cry: . lubico sem spucal, še tablico ji slečem danes in gre na spanje. ko bom nazaj bo itak že sneg :cry: ← men je pa za :SS ta tvoja trditev, da bo ze sneg... Razen ce gres za 2 meseca.
SiR Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 niti ni toliko za :SS kot bolj za :cry: . lubico sem spucal, še tablico ji slečem danes in gre na spanje. ko bom nazaj bo itak že sneg :cry: ← Give her one last spanking :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se