chris Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Bogi bogi... :cry: :cry: :SS :SS
RHonda Objavljeno Oktober 20, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2005 Hm, faks je men že dostkrat vso voljo do lajfa požrl :SS Upam da letos ne bo spet isto.
.T. Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Ma fuck off! Ma nej gre vse skupi nekam. Žal prepozno videl tale oglas. http://forum.bmwslo.com/viewtopic.php?t=11521 Marš! :SS :SS :SS :SS :SS Tadej
klimbra Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 ZUP :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Špilferderber Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Vreme :SS :SS ← kje pa ti živiš? tule v MB tako prbija, da so Žji skoraj v bikinkah.. :kva2:
pirrulz Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 (popravljeno) Ena izmed lastnosti, da si lahko prislužuš naziv imbo, je tudi ta, da imaš izredno veselje folku zjebat petke. V tej discipilni je el grande hefe zagotovo med prvih 10 na svetu. :SS :SS :SS Ampak se mu ne damo, gaddemitsanofabič. :grrr :grim :P Popravljeno Oktober 21, 2005. Popravil pirrulz
TinaRR Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 odjavljen motor :SS , mi gre kar na jok :cry:
Brihta Objavljeno Oktober 21, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2005 Ženske :SS :SS :SS :SS :SS ← Pa še kako res. Danes sem kupil punci motoristično jakno. Čeprav se ne vozi veliko (okoli 500 km letno) sem si od mojega študentskega zaslužka oddtrgal delež in kupil jakno, da bo kolikor toliko zaščitena. Prideva domov in me nadere njena mama, češ da sedaj bo pa še več na motorju :SS
Robert Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 Vreme :SS Pozdrav od Roberta Pa še kako res. Danes sem kupil punci motoristično jakno. Čeprav se ne vozi veliko (okoli 500 km letno) sem si od mojega študentskega zaslužka oddtrgal delež in kupil jakno, da bo kolikor toliko zaščitena. Prideva domov in me nadere njena mama, češ da sedaj bo pa še več na motorju :SS ← To je za razumet in ne bruhat .) Mamica, pač sliši, kako se motoristi lomimo in ubivamo, zato se pač boji za svojo hčerkico, nič ne normalnega tukaj .) Pozdrav od Roberta
JAZBEC Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 ....kar se tiče vremena :SS ....kar se tiče dogodkov :? ....tužan dan...edin Tina me lahk še razveseli...ti si moj sonček :OK:
Brihta Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 To je za razumet in ne bruhat .) Mamica, pač sliši, kako se motoristi lomimo in ubivamo, zato se pač boji za svojo hčerkico, nič ne normalnega tukaj .) Pozdrav od Roberta ← Ja sam vozila se ne bo nič več ali manj. Bo vsaj malo zaščitena .)
Alla Objavljeno Oktober 22, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2005 vreme :SS ← In kaj imate proti današnjemu vremenu :? Je ja sonček!!!! Alla
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se