Špilferderber Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 bend over, junior.. tri leta, vsak dan.. :kva2: :lol1:
pirrulz Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Gratis nagrada za celodnevni seminar: še par ur na šihtu. :SS :SS :SS :SS da o tem ,da so nam na tak lep sončen dan dali samo eno uro pavze, da smo lahko šli sedet na teraso pa poletno oblečene študentke gledat, niti ne govorim. :SS :SS :SS :SS :SS
jose Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 spet me komp nekaj zajebava :angry: :SS
Robert Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 (popravljeno) tri leta za pedofile so v zaporu baje bolj pestra kot 20 let za "navadne" lopove... ← Ne bo držalo, mogoče včasih, ampak danes ne več. Bolje so zaščiteni kot severni jeleni .) Je bil prijatelj na Dobu, ker so enga tipa sesuli in mi je tudi štorje o pedofilih povedal :SS Jih varnostniki ful dobro varujejo, prasce ušive :SS Se opravičujem na izrazu, vendar mi dvigne pritisk, ko pomislim, da se tipi spravljajo na par let stare otroke. Pravijo, da je to bolezen, okej, potem jih pa naj raje kastrirajo .) Pedofili! :SS :SS Pozdrav od Roberta Popravljeno Oktober 27, 2005. Popravil Robert
Alla Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Ljudje, ki mislijo, da morajo vse o vsem obveščat. In to očitno s prikrojenimi zgodbicami. :SS Alla
SiR Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Ljudje, ki mislijo, da morajo vse o vsem obveščat. In to očitno s prikrojenimi zgodbicami. :SS Mogoče pa sam ne vejo vsega? <_<
Alla Objavljeno Oktober 27, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2005 Mogoče pa sam ne vejo vsega? <_< ← Nisem vedela, da moram javno pisat svoj dnevnik, da bodo vsi do potankosti obveščeni o mojem vsakdanu. :glare: Alla
klimbra Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Ljudje, ki mislijo, da morajo vse o vsem obveščat. In to očitno s prikrojenimi zgodbicami. :SS Alla ← Allin dnevnik za dan 27.10.2005 Zjutraj se je zbudila Potem je še en mal poležala Potem je papala Potem je še mal papala Potem je mal :SS :SS na MS prpopala Potem je spet mal papala Potem je spila kavico Pa še eno Pa še eno Potem je šla pančat..... Pa se trudila, trudila,trudila.......(prekleta kava) Kok jest vse vem........ Groza....res sem za :SS :SS :SS :SS :SS
motobaby Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Kot bi rekla ena dečva .) : MotoSkret :SS
vragica Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Ljudje, ki mislijo, da morajo vse o vsem obveščat. In to očitno s prikrojenimi zgodbicami. :SS ← Take (za po :SS ) ponavadi pozdraviš takole: "O, kako? Povej mi kaj o MENI, česar jaz ŠE ne vem." .)
chris Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Premal spim... Ker ne morem :SS :SS :SS :cry: zzzzzZZZZZZZZZZzzzzzzzZZZZZZZZZzzzzzzzz :zzz: ups... v službi sem :yawn: :yawn:
pirrulz Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Velika je cena, ki jo mora človek plačati za 4 dni fraj. :SS :SS :SS
SiR Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Nisem vedela, da moram javno pisat svoj dnevnik, da bodo vsi do potankosti obveščeni o mojem vsakdanu. :glare: Tudi jaz ti nisem tega rekel... samo opravičujem tiste, ki bi utegnili "prikrojene zgodbice" razkladat...
Insallah Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Nisem vedela, da moram javno pisat svoj dnevnik, da bodo vsi do potankosti obveščeni o mojem vsakdanu. :glare: Alla ← Saj ti ni treba.
Kruse Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Dej postavte se nazaj na realna tla!! :BUA: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Toliko o realnih tleh. Sploh (v) krneki. Ej, to ne vela :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Predogled dela, potem pa: Želel si objaviti sporočilo z več smeški kot je dovoljeno. Prosimo, da zmanjšaš število uporabljenih smeškov v sporočilu. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... :oops: :baa: Hehe..... kwaj kul....
chris Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Zajebavanje in to direkt v glavo... :SS :SS :SS :angry2:
wind Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Nic od vikenda in praznikov, kot kaze... :SS :SS :SS :SS Prekleti kapitalizem :angry: btw: ima kdo Kapital od Marxa za posodit? Malo bi bral... :devil:
pirrulz Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 Nic od vikenda in praznikov, kot kaze... :SS :SS :SS :SS Prekleti kapitalizem :angry: btw: ima kdo Kapital od Marxa za posodit? Malo bi bral... :devil: ← Komunistični manifest bi bil bolj primeren. :grim Na voljo v Meid II. ali kot strip (za tiste, ki radi slikice gledajo). Sicer pa še vedno tu. :SS :SS :SS
GrCaR Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 vijak v gumi :SS in to pred počitnicami :SS :SS :SS prokleto gradbišče bodoče avtoceste :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
RHonda Objavljeno Oktober 28, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2005 :? Ne vem kdaj bom spet motor vozil :?
jose Objavljeno Oktober 29, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2005 ponoči se ure premaknejo nazaj, jaz pa mam nočno in bom tako eno uro dalj v službi :SS
gebre Objavljeno Oktober 29, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2005 V ponedeljek sem odjavil, sedaj se pa po buči tolčem k je tak fest vreme :slap: :SS
Mte :) Objavljeno Oktober 29, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2005 jebemti genski materjal, da nimam mal vec misic... nebi meu motorja razbitga :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se