Einherjar Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 ja ja.., kr... smer- Ljubljana :grim Pa povejta, kje se dobita, da se pridruzim na kavi :)
Špilferderber Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 zadnje čase se počutim tako, da se mi sploh ne da več bavit z motosvetom.. :blink:
Kruse Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Pa ce to ni za :SS :SS pol pa tut ne vem, kaj je... Anede, kenede?
Špilferderber Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 (popravljeno) Pa ce to ni za :SS :SS pol pa tut ne vem, kaj je... Anede, kenede? jap, jeba.. :devil: 125 konstruktivnih še nabijemo, potem pa bomo razmislil o odpovedi.. :) :) :) Popravljeno November 3, 2005. Popravil Špilferderber
Kruse Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Jst sam se 24 :) Al pa se to ne. Pol pa to k Bulshitova Sandra v Demolisn menu: I quit my fucking JOb. Period ...and shove it up your ass! Zgleda so spet tisti mesci v letu. Al so tista leta v desetletju? Kok se vleceeeeeeeeeeeeeeeeeee :SS :SS
pirrulz Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 jaz pa do 2,7K prilezem pa tudi spizdim. :grim Eh mater sem že preko. :doze: No bom pa še nekaj časa ostal. In kozlal. :SS :SS :SS
Rude Boy Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 nabijači ! mirno ! dajte to malo več nabijat ! :devil: obvezna oprema: :SS
Kruse Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Nocmo nabijat, leps se ga je prbijat. In na konc SSsat :SS :SS :SS :SS Tole bo en virus, ze vidm....
hrčo Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Želodec me boliiii :cry: Beda, dolgčas, da o vremenu sploh ne govorim .... grem kar domov, jebeš še eno dobro uro šihta .... :SS
Sanda7 Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 ja ja.., kr... smer- Ljubljana :grim pa drugič Upam, da ni že ušla.... :blink: je je pod tuš pa nazaj u krevet :slap:
SiR Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 Moja tako imenovana punca :SS Bolš punca, k't pa da b' mu psa...
Insallah Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 (popravljeno) Bolš punca, k't pa da b' mu psa... Če hočeš zvestobo, si kupiš psa. Punce uporabljamo za druge zadeve. :) Popravljeno November 4, 2005. Popravil Polž
Brihta Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Kregam se s punco, kregam se s kolegi iz fuzbal ekipe, nimam dnarja da bi motor vzdrzeval. Najbolj od vsega me pa moti, da sem zacel jamrat in smilt se samemu sebi. (tle bi mogla bit bruhica, sam neki ne dela) Pa tak optimist sem bil se 14 dni nazaj :(
era Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 pa drugič je je pod tuš pa nazaj u krevet :slap: no, super ja.. tko se dela :doze:
pirrulz Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Mater nikoli več si ne kupim kajzerce pri Žeraku. Kot da bi tedn dni v Sahari ležala. :SS gaddamit. Suša par excellence. Navkljub ajvarju in putru in Tabascu. dammit. :SS
hrčo Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 Moja pljuča in želodec .... :SS Pa še dolgcajt na šihtu .... :SS
jose Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 :book: bemti pa ZUP pa ustavna ureditev pa..... :SS
Sanda7 Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 petek zvečer jaz pa na šihtu :angry2:
Insallah Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 petek zvečer jaz pa na šihtu :angry2: Jah tako pač je. Petek svečer, na šihtu pa niti polža nimaš. :grrr Jebiga, kaj se pa zajebavaš.
Sanda7 Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 o pa ja mam pa šefa ki se piše lazar :grim na srečo ga ni na šihtu jutr bo šele fak
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se