gebre Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 Jebem mater: gorenjski banki, infrastrukturi, interdiskontu pa še elanu z njihovimi reklamami :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 grem na šiht v temi pridem s šihta v temi pa tak vikend,sploh ga zame ni :angry2:
urqlle Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 grem na šiht v temi pridem s šihta v temi nisi edina, pa nehi jamrat, aja ups, to je tema o bruhecih :P
jose Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 grem na šiht v temi pridem s šihta v temi jaz tud :angry: :SS
Sanda7 Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 nisi edina, pa nehi jamrat, aja ups, to je tema o bruhecih :P ma mal morem pojamrat se pol boš počutim še bolš pa se bom ko bom te ure poleti koristila :D
kat Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 zakaj se mora šmrklja s puno forco vklaplajati ob 5 h :? :glare: :wacko:
pirrulz Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Jeba od jebe. fak. pizdarija. prekleti crash. :SS :SS :SS
Vojč Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 (popravljeno) številke žrebane na včerajšnejm lotu :devil: :eek: 5 6 7 8 9 22 28 37 :photo: Popravljeno November 7, 2005. Popravil Ventil
GorazdH Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 babje čenče, babje fore :SS :SS :SS
bubamara Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 :SS :SS zebe....fak ej....škrtuhi :SS
Sanda7 Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 tole vreme spravla že prov v slabo voljo in bes
Nagaya Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 prokleti arogantni cepec :angry2: .... normalno da ti nihče ne zna nič povedat, če ne izustiš kaj bi sploh rad :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:
bubamara Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 ....:SS :SS.... škrtuhi smotani.....zebeeeee.....
pirrulz Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 ....:SS :SS.... škrtuhi smotani.....zebeeeee..... zanimivo. meni je pa vroče. :) bruham na kurjača :SS :SS :grim
SiR Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Kregam se s punco, kregam se s kolegi iz fuzbal ekipe, nimam dnarja da bi motor vzdrzeval. Najbolj od vsega me pa moti, da sem zacel jamrat in smilt se samemu sebi. (tle bi mogla bit bruhica, sam neki ne dela) Pa tak optimist sem bil se 14 dni nazaj :( pridi v četrtek v Ortobara na pivo, ti bomo dali optimizma ... grem na šiht v temi pridem s šihta v temi pa tak vikend,sploh ga zame ni :angry2: lahk vsaj cele dneve spiš - eni morjo pa cele dneve delat! :)
Einherjar Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Slika Fire-jevega zajtrka v nasmehu - fuj... kolk zelenjave (ozdravljenvegetarijanecpress)
Thundercat Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Naloga 14 Na osnovi naloge 1 naredite na enem od vzohrcev z metodo bootstrap interval zaupanja za izbrani parameter, npr. koeficient variacije, standardni odklon ali povprečje. ALI Na osnovi podatkov SJM naredite cca 20-30 bootstrap vzorcev in in ocenite interval zaupanja. za izbrano spremenjivko (npr. RELIG). <_< :SS
GorazdH Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 poln kurac vsega.... :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se