Robert Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 (popravljeno) BC, a lahko malo poližem? :D Da ne bom :topic: , ne morem se spravit diplome pisat (strokovne naloge, če sem natančen), pa voda mi že počasi v grlo teče :headbang: :SS Pozdrav od Roberta Popravljeno November 8, 2005. Popravil Robert
bubamara Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 jezna ful :angry2: :angry2: :angry2: upam, da dobim kako opravičilo.... :glare: vijak v gumi :SS :SS :SS ej, pa dej si tale avatar zameni, k je svinjski :SS mal kulture prosim, k tole gleda tud moj nečakec.... :doze:
Nata Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 ej, pa dej si tale avatar zameni, k je svinjski :SS mal kulture prosim, k tole gleda tud moj nečakec.... :doze: ma se popolnoma strinjam s tabo ... je čist za :SS sem že tud pizdakala pa ni še zaleglo ... :angry: ... upam da bo kmalu oz. takoj!
bubamara Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 BC, a lahko malo poližem? :D Pozdrav od Roberta :SS :SS res frajersko, ni kej pa še enga :SS za tistga, k me je dans ful ful razjezu....no, več njih...sam tale ta zadnji je bil pa hud :BUA:
Crownless Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 Bemu matr in šolo in prfokso in vse. Pa kaj misljo da mam jst cajt sam za te bedarije. Matr sej je pru tedn po počitncah mi pa 3 teste 655 biljavžnt sprašvanje 542987 miljavžnt nalog . :eek: :angry: :blink: Ma sam za :SS , pa ne enkrat :krneki: Crownless
BC Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 če komu kaj ne paše me lahko zelo enostavno da na ,,ignore"...
Nata Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 ali pa :SS v vomitoriumu ... ... anarhijanajveljazavsepress ... :devil:
bubamara Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 če komu kaj ne paše me lahko zelo enostavno da na ,,ignore"... al pa ti pove, kaj si misli.... :grim če ti ne paše, kar slišiš oz. bereš....enako... B)
Robert Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 (popravljeno) :SS :SS res frajersko, ni kej Ah, vi punce tudi vse tako resno jemljete. Človek se ne more niti malo pohecat. Drugače pa kaj se delate finčkane, ko pa do akcije pride, potem nimate popolnoma nič proti .) Pozdrav od Roberta Popravljeno November 8, 2005. Popravil Robert
BC Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 al pa ti pove, kaj si misli.... :grim šur saj to je bil samo predlog. če kdo doživlja travme ob prebiranju mojih sporočil oz. gledanju mojih ,,prelepih" avatarjev, se temu lahko zlahka izogne - in me ignorira :winkiss:
čveka Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 sanje :kva2: A to se nanaša na zgornji post? :eek: Ker drgač mi tole bl zgleda za v Nasmeh ;) Sreda.... Služba... :SS :SS :SS :SS :SS
Jurij Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 res se nanaša na nasmeh, sem bil očitno še tok zaleplen (5.50 zjutri), da nisem porajtal, da bi moral v bistvu brojhnt. admini, če se vam da --> delete tega pa še prejšnga... čene pa tud nau nč narobe... bruhnt pa dons zaenkrat še ne morem...nč tazga...za jelene klicat... :D zaenkrat... dan je še dolg...
bubamara Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 reklama za olje zvezda po radiu...... :doze: kua se naujo še spomnl.... :SS
Nagaya Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
čveka Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 nema bruhanja spljoh :yea1: Pa še pod nasmeh enga ;) :D Še zmerej služba :SS :SS
cvetoo Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 Zakaj si vedno zabijem v glavo nekaj česar ni :SS
Sanda7 Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 zihr si mislu da bo sonce in boš šel na motor .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se