Godfather Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 (popravljeno) :SS :SS :SS BURJA :SS :SS :SS Popravljeno November 23, 2005. Popravil Godfather
pirrulz Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 :SS :SS :SS BURJA :SS :SS :SS v vzhodnem bloku pa neki jebeni severovzhodnik. Rezultat precej podoben. :SS :SS
vragica Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 ... mislim, da sem se včeraj preveč najedla... :headbang: ... bo treba kar malo :SS :SS :SS
fifty Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 ... mislim, da sem se včeraj preveč najedla... :headbang: ... bo treba kar malo :SS :SS :SS AHA :grim :SS
niet Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 (popravljeno) v /etc/hosts si vpisi hadrian.httpool.si 127.0.0.1 Aja, nimas unixa :> unix rox. :devil: sicer pa lahko uporabis C:\winnt\system32\drivers\etc\hosts sintaksa je enaka.... za ultimativno odstranitev reklam/flashov/pop-up/ predlagam AdBlock. Saj uporabljate Firefox, mar ne? da ne bom "offtopic": a bi KC Ljubljana skodilo, ce bi poleg ure za operacije napisali se KJE tocno se moras zglasiti ter KAJ vse potrebujes zraven...poleg svojega telesa. ne morem verjeti....prinesti si moras lastne copate. v cakalnicah je smrtna tisina.... a bi bankrotilirali, ce bi montirali en zvocnik in predvajali kaksno klasiko.....? Popravljeno November 23, 2005. Popravil niet
SiR Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 a bi bankrotilirali, ce bi montirali en zvocnik in predvajali kaksno klasiko.....? prnesi si vokmen :)
Mte :) Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 (popravljeno) ponesrec viden posnetk pes-2rusinji :blink: :SS :SS :SS :SS :SS :SS (bogi ps) p.s.: @Sanda7 moj fotr centralne napeluje ;) sam je problem k je ze zaseden do nouga leta... pol drug let mi posl PM pa da zrihtamo ta tvoj mrz :lol1: Popravljeno November 23, 2005. Popravil Mte :)
Sanda7 Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 dobro informacijo si posredoval ker nas glih neki zafrkava,dela pa ne dela nekaj se ji fuzla :wacko: tko da če bomo rabli majstra ti javim na PM,če ta naš majstr ne bo nč pogruntov
Killroy Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 Zavarovanje nevarnega blaga pri transportu...Google doesen't know.... njegovi materi spolno izrazim ljubezen v vaginalnem, analnem ter oralnem območju :angry2: :SS
Leteči Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 par cm bele pizdarije in mraz :SS
Fius Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 danes :SS na vse, pa se kaj bi se naslo ....
Pravokotar Objavljeno November 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2005 Vomitorium je postal ena najpomembnejših iznajdb starega Rima... Pa smo spet pri starih Rimljanih! :) Bojda so (kunštni kot so znali biti le oni), poleg vomitoriuma pogruntali ali vsaj dodobra izpopolnili tudi vodovod. :) Danes sem se po dolgem času transportiral na tlako z avtobusom. In po blagih vonjavah, ki jih je tiho, vendar dokaj vsiljivo emitirala večina mojih naključnih sopotnikov, sem prišel do spoznanja, da je ta pomembna civilizacijska pridobitev žal zajadrala nekam v sivo pozabo...
niet Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 Pa smo spet pri starih Rimljanih! :) Bojda so (kunštni kot so znali biti le oni), poleg vomitoriuma pogruntali ali vsaj dodobra izpopolnili tudi vodovod. :) <life of brian> REG: All right, but apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, a fresh water system, and public health, what have the Romans ever done for us? XERXES: Brought peace. REG: Oh. Peace? Shut up! prnesi si vokmen :) najbolje da si prinesem se svoje gaze in povoje ter se na koncu se sam operirram, mar ne?
SiR Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 najbolje da si prinesem se svoje gaze in povoje ter se na koncu se sam operirram, mar ne? To je bolnišnica, ne klasična koncertna dvorana :)
Jurij Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 DURIAN probal "sladico" iz tega sadeža... poskusil 5x5mm velik košček in skoraj :SS če je to kak "sadež" .... kot da bi probal ene 3mesece staro prepraženo čebulo... orenk smrdi in orenk je ogabn.... dont traj dis at home... :xx: :SS :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 drug9i so pametni, drugi imajo ideje, drugi izpeljejo svoje ideje, drugi vidijo da so zajebali in da ne zmorejo, zdaj je čas da jaz popravljam njihovo sranje :angry2: :slap: :SS pa ne da bi kje že od začetka me kdo poslušal in bi bilo vse končano pred 2 meseci - NEEEEEEEEEE! :angry: zdaj pa je zamuda in panika in jaz rešujem! :SS :SS :SS kreteni!!!!!!!! :SS :SS :SS
Špilferderber Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 jaz bi se šel peljat.. :closedeyes:
king Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 jaz bi se šel peljat.. :closedeyes: ..jaz tut :grim ,.. sam ne z "oketnanim" avtom :grrr
GorazdH Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 kdaj bo konec tega??? :SS :SS
Sanda7 Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 mater sem že cel dan neki omotična in zaspana :wacko:
pirrulz Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 mater sem že cel dan neki omotična in zaspana :wacko: Too much grass. :smoke: eee.... saj bi jaz tudi :SS, ker sem že od jutra na tlaki, ampak ne bom. Mi je preveč žal, da bi tisto fino pečenico, ki sem jo za kosilo maznil, ven skozlal. :grrr no ja če že mora ven, naj gre through the back exit. :grim
Sanda7 Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 no omotična sem drgač od P17(topilo) zaspana sem tko al tko k je tak dan poleg tega pa sem zdej še prekajena po cigaretnem dimu,fujjj grem v oštarijo na kufe pa pridem nazj k dimljena salama,ampak jaz sem sam enga pokadila v celi uri,zdej me ša oči pečejo :angry2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se