GorazdH Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 po vseh teh letih ŠE VEDNO NE MOREM ustajat za ob 7 <_< :SS :SS
Špilferderber Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 po vseh teh letih ŠE VEDNO NE MOREM ustajat za ob 7 <_< :SS :SS tudi moja budilka, nastavljena ob 5.30, z leti ni nič bolj humana.. <_< napiše se: glasu :P hvala, grča.. te skotam?
krava Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 moram v "marprog"...... :SS :SS
SiR Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 ok, kozlam za 4 mesece nazaj in še nekaj dni naprej ... zato je malo večja zadeva
hrčo Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 ena zmešana gorenjska kura, ki se pelje v enosmerni valda kontra .... :SS
Einherjar Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Sluzbena masina v kurcu! Seveda do te mere, da se od 8 zjutraj jebem z backupom na notebook... Masina se med navadnim taranjem valjda usipava prosto po presernu...
Lobo Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 ok, kozlam za 4 mesece nazaj in še nekaj dni naprej ... zato je malo večja zadeva Kaj si to jedel? Gledam in gledam in ne morem ugotovit. A je bil pasulj? Kaj pa ono rdeče? Refošk? Cviček?
Brihta Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Kaj si to jedel? Gledam in gledam in ne morem ugotovit. A je bil pasulj? Kaj pa ono rdeče? Refošk? Cviček? Zgleda ko sataraž :hmm:
Lobo Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Zgleda ko sataraž :hmm: Skratka neuporabno. Ko bi bilo vsaj meso.
pupa Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 1. pogrešam ga 2. slabo sem spala 3. včeraj sem jedla eno solato, pa mi je bilo slabo po njej 4. še več kot en teden 5. vreme 6. služba 7. jaz 8. vsi ostali 9. vi uf... zdej pa že pretiravam malo .) ampak je res :BUA:
GorazdH Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 moram ponovno :SS vse mi nekaj fali
Pervy Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 samo :SS ni dovolj, najraje bi skozlal vse notranje organe :angry2:
pirrulz Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 Sestanek, ki bi moral trajat max. 45 min, se je spremenil v 3.5 urno seanso. :SS :SS Nadaljevanje v nasmehu.
pirrulz Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 (popravljeno) :SS :SS :SS bedn dan :doze: jap. Ampak sit pa sem. :grim :SS na gužvo, ki se človeku nabere, ko pol dneva sestankuje, jé in pije. :fredy: :D Popravljeno December 7, 2005. Popravil pirrulz
hajoktejn Objavljeno December 7, 2005 Opozori Objavljeno December 7, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS za gnilo zimo in to grdo vlago v zraku, zarad katere sem lačen že cel dan in dvanajst ur v službi in servis za avto 265 jurjev in za to vlado zaj...ano in te grde politike wuuuaaaaaaaaaaaaaaa :SS :SS :SS :SS :SS :SS
.T. Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) Včeri zvečer smo šli to na easy na štante......... vsaj mišljeno je bilo tako. Pol se je pa začelo: v kavarni pločnik ene 6 ali 7 glažkov trdečga, pol smo se preselili na štante pred Mačka, kjer je padlo nekaj ta rdečih, pol še v Mačka, k so štante zaprli, pol še v Cuty Sharka (na poti do tja smo srečal Gregsa z eno hudo blondino, ki nam je ni hotel predstavit), na koncu smo kočali v Holidays pubu = :beer2: :beer2: :beer2: :drunk: :drunk: :drunk: Sploh ne pijem, pa so me napili. Spal tri ure. Glava je dons :krneki: :headbang: :klicaj: :music1: :afro2: , v denarnici pušiona :( :( :( :cry: :cry: :cry: Pa še dons mamo službeno prednovoletno zabavo :ninja: :ninja: :ninja: Tadej Popravljeno December 8, 2005. Popravil Tadej
Funakoshi Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Ja bogi Tadej! :lol1: Upam, de nau kozlau v službi. :SS
pirrulz Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Začelo je dogajati - veseli december in te zadeve :kva2: :kva2: :kva2: Hehe. Zdaj pa maš tvoj veseli december. :) Eh stari, saj vem, to so hude stvari :lol: :friend1:
D-D Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Tadej no, tolk hudo pa ni blo, sploh k si mel same hude bejbe okol sebe ;)
.T. Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Ja to pa je + včerajšnjega večera :naughty: :naughty: :naughty: . Aja tko je bilo včeraj :naughty: drugač sem pa trenutno bolj :SS Tadej no, tolk hudo pa ni blo, sploh k si mel same hude bejbe okol sebe ;)
pirrulz Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 :eek: :wacko: bljak :SS :SS :SS
motobaby Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 žalostna :( qurc pa tak veseli december :SS
Tedybear Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS za gnilo zimo in to grdo vlago v zraku, zarad katere sem lačen že cel dan in dvanajst ur v službi in servis za avto 265 jurjev in za to vlado zaj...ano in te grde politike wuuuaaaaaaaaaaaaaaa :SS :SS :SS :SS :SS :SS Kakšen servis, da nimaš slučajno Maseratija al Aston Martina?? :hmm: Mene kmal čaka ta velik servis na Leonu. :BUA: :BUA: žalostna :( qurc pa tak veseli december :SS Ja A. zakaj pa si ti v tanartaboljš letih in tako fejst kot si ( :whistle: ) sploh lohk žalostna?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se