Pervy Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 zvil sem si palec in to konkretno, da še pir flašo komaj držim. vse to pa trezen v kolegovem avtu ko sem panično tolku po volanu in iskal hupo da bi potrobil eni kuri ki ni gledala nazaj na parkplacu in za milimeter falila avto drugega kolega. bemti kure za volanom! :SS :SS :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 bemti petelini za bilanco .)
Python Objavljeno December 21, 2005 Opozori Objavljeno December 21, 2005 bolezen ki se me loteva :SS :SS :SS
SHERIFF Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 .............buden.........uničen............zaspan.......... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
SiR Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 (popravljeno) Okej, bilanca je sledeča: cirka 15.000 znakov SLO->ANG, cirka 30.000 ANG->SLO, cirka 1000 besed korektur v translation memoryju in še par malenksti ... call me Superman. Potem tudi še Rockefeller... Če bi lahko iz prstov kozlal, bi se zdaj to dogajalo. Zaslužjo si počitek... :SS PS: zgornje količine niso za 1 teden, kot bi znašala prevajalska norma, ampak za minulih 24 ur... pravzaprav minulih 18 ur ... ampak na piru sem pa le bil ob 20h! Popravljeno December 22, 2005. Popravil SymRu
pirrulz Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 (popravljeno) PS: zgornje količine niso za 1 teden, kot bi znašala prevajalska norma, ampak za minulih 24 ur... pravzaprav minulih 18 ur ... ampak na piru sem pa le bil ob 20h! Včeraj v celem dnevu pojedel en sendvič (ob 7.45 zjutraj), potem brez hrane tlačanil do 21.00. In nisem bil na piru spljoh. Bljak. :SS :SS :SS Popravljeno December 22, 2005. Popravil pirrulz
Nata Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 ma ne morem verjeti ... :SS :SS :SS
hrčo Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 brez besed .... :SS pa še gužva v službi .... :SS lačna .... :SS
SiR Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 lačna .... :SS Burek to the rescue? ;) Drgač pa - ok, stresn dan, :004, ampak - bo že ...
Zdrawc Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 Jebeš tak VESELI DECEMBER! :SS
primozh Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 že cel teden po malem nafukan pa zaspan :SS
Sanda7 Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 kaj pa jamraš vsaj nafukan al pofukan si :P :? .)
bubamara Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 kaj pa jamraš vsaj pofukan si :P :? .) ravno hotela dodat: blagor se enim :P :blush:
Ervina Objavljeno December 22, 2005 Opozori Objavljeno December 22, 2005 A morajo nekateri tako paniko zganjat, pa pretiravat. :SS Tko je, pa nič drugače. Jaz odločam.
pirrulz Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 (popravljeno) Tko je, pa nič drugače. Jaz odločam. Ervina ubermensch. Nietzsche prikimava :grim pa Anton Szandor tudi :grim drugač pa en velik :SS na ponedeljek in razvojne konference. pa še enega: :SS Popravljeno December 23, 2005. Popravil pirrulz
Manu Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 drugač pa en velik :SS na ponedeljek : :SS Ampak, danes je vendar petek :? :blink: ... al sem spet zaspala???? :ninja:
pirrulz Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 (popravljeno) Ampak, danes je vendar petek :? :blink: ... al sem spet zaspala???? :ninja: je ja, ampak jaz vomitiram preko petka in sobote in nedelje direkt na ponedeljek. :) Bljak. :wacko: :SS Popravljeno December 23, 2005. Popravil pirrulz
Brihta Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 je ja, ampak jaz vomitiram preko petka in sobote in nedelje direkt na ponedeljek. :) Bljak. :wacko: :SS Kulsko :) Samo pazi da si ne bos vikenda zarad tega zamazu :grrr
pirrulz Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Kulsko :) Samo pazi da si ne bos vikenda zarad tega zamazu :grrr Nope. Je curek dovolj močen, da leti preko. B) gaddamit ne me na ponedeljek spominjat! :angry: :SS :SS
Lobo Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Neobjava rezultatov glasovanja za motocikel leta :SS
pirrulz Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 (popravljeno) pa pizda pa to ni res!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :angry: :angry: :angry: :angry: jaz mu bom glavo bek vtrgal, prekleti idiot nesposobni. :SS :SS :SS :SS V šparti bi take kretene že ob rojstvu v prepad fuknili. pzdammtrna :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: In jaz naj zdaj rešujem stvari za njegovo nesposobno pojavo :SS :SS :SS :SS :SS AAAAAAAAAAAAAAA! Kje je kaka sekira!!!??!!!! :SS :SS :SS Popravljeno December 23, 2005. Popravil pirrulz
hrčo Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 pa pizda pa to ni res!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :angry: :angry: :angry: :angry: jaz mu bom glavo bek vtrgal, prekleti idiot nesposobni. :SS :SS :SS :SS V šparti bi take kretene že ob rojstvu v prepad fuknili. pzdammtrna :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: In jaz naj zdaj rešujem stvari za njegovo nesposobno pojavo :SS :SS :SS :SS :SS AAAAAAAAAAAAAAA! Kje je kaka sekira!!!??!!!! :SS :SS :SS Stari dihaj ..... :friend1:
pirrulz Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 (popravljeno) jep. drek se kar nalaga. :angry: pravkar zvedel, da ne bo nobene božičnice. pizda z lansko miloščino sem si vsaj dva cedeja pa gajbo pira lahko nabavil. :glare: :SS :SS :SS pa meri fakin krismas tu evriuan. <_< Popravljeno December 23, 2005. Popravil pirrulz
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se