SiR Objavljeno December 27, 2005 Opozori Objavljeno December 27, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :angry2:
Špilferderber Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 eno uro in pol se vozim na relaciji CE-MB, potem pa mi vsakih nekaj minut na radiu (na vseh postajah) povejo, da so ceste ponekod "delno zasnežene", ampak povečini "zgolj mokre in normalno prevozne" piarovsko sranje amezesejevsko, mamicu jim nabijem lažnivo :angry:
krava Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :blush:
Lobo Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 To prekleto belo sranje še kar pada in pada in pada in ... :SS :SS :SS :SS :SS Jaz pa šauflam in šauflam in ... :SS :SS :SS :SS :SS A mam zato dopust? Da kozlam od dela? Ali da kozlam od pijanščine?
Nagaya Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 delo krepi :) sam koga :doze:
Špilferderber Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 delo krepi :) sam koga :doze: delo krepa človeka
Lobo Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 delo krepi :) sam koga :doze: Vem, da zaradi dela še ni kdo umrl. A zakaj bi tvegal? :naughty:
Nagaya Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 seveda so umirali zaradi dela ... sma poglej gulage pa gradnjo ameriške zeleznice pa most na reki kwai.. ok nič pametnejšega mi ne pade na pamet zdele :blush:
pirrulz Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 (popravljeno) delo krepa človeka delo kepa človeka. :) drugače pa danes presenetljivo zaenkrat še nič. Nekaj je zagotovo narobe. Latentno narobe. huh. :SS Popravljeno December 28, 2005. Popravil pirrulz
Lobo Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 seveda so umirali zaradi dela ... sma poglej gulage pa gradnjo ameriške zeleznice pa most na reki kwai.. ok nič pametnejšega mi ne pade na pamet zdele :blush: To je bilo prisilno delo. Pa še tam so umirali bolj zaradi grdega dela z ljudmi in bolezni kot samega dela. Kajti tudi obe ameriški železniški družbi nista ravno lepo ravnali s Kitajčki. Saj veš, več kilometrov proge je družba položial, večji je potem bil delež družbe pri dobičku. Za ostale pa tako nima smisla izgubljati besed. Človek-zver se je tam dodobra napil krvi.
Sanda7 Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 še 1h pa na šiht,upam da ne bom krepala :P
Nagaya Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi ne da se mi... ..delat <_<
motoristek Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Še ne vem koliko bom plačal.......... :SS
Špilferderber Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 Še ne vem koliko bom plačal.......... :SS s kakšnimi 500 jurji za začetek bom povsem zadovoljen.. a ti sporočim transakcijskega?
pirrulz Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 drugače pa danes presenetljivo zaenkrat še nič. Nekaj je zagotovo narobe. Latentno narobe. huh. :SS evo. saj sem vedel. gaddamit. :angry: naj gre vse skup v en velik praznični qrac. :SS :SS :SS
motoristek Objavljeno December 28, 2005 Opozori Objavljeno December 28, 2005 s kakšnimi 500 jurji za začetek bom povsem zadovoljen.. a ti sporočim transakcijskega? Ti se lahko zajebavaš :devil: jaz sem dal nekaj čez 40baksov :SS :SS :SS
Zok Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 (popravljeno) vnete oci. stoucen avto. tecna baba. stranke na sihtu tezijo. abstinenca od neta. abstinenca od kompjutra. abstinenca od pjace. abstinenca od zurk. abstinenca od motociklizma. kurc. treba bo vmret. :SS Popravljeno December 29, 2005. Popravil Zok
Hanzi Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 Včerajšnji jutranji Tramal mi je požrl cel dan. Vedel sem, d ami ne bo del dobro, pa sem ga kljub temu vzel. Bomo raje ostali na preverjenem receptu :?
AREA Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 ključe od avta pozabo v Nemciji zdaj pa nikam ne morem :cry: :wacko:
Zdrawc Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 zvita zadnja vrata na kanguju :SS kupimnovapress
motoristek Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 Jutri se mi obeta še ene 4ure dela :SS
Špilferderber Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 Jutri se mi obeta še ene 4ure dela :SS srečnež.. mene so nagradili s polnimi 8 urami.. :doze:
pirrulz Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 Jutri se mi obeta še ene 4ure dela :SS amater. :P :fredy: Jaz jih še najmanj osem natlačanim jutri. GADDAMIT. :SS :SS :SS :SS
motoristek Objavljeno December 29, 2005 Opozori Objavljeno December 29, 2005 srečnež.. mene so nagradili s polnimi 8 urami.. :doze: Jaz sem rekel, delal, kaj bo pa potem..... :beer2: mogoče še naddure padejo? :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se