Pravokotar Objavljeno Januar 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Kot se za obdobje po veselem decembru spodobi, je imela moja legendarna vaga danes navsezgodaj kratek monolog. Ko sem se skipal nanjo, je rekla: "Zgin, gmota!" :angry2: :blink: :huh: :blush: Gmota? :? :cry: Nisva se skregala, vaga ima prow...
Zok Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 (popravljeno) Ne pijem, ne kadim, ne sexam, ne vozim motorja. Živim kot svinja. :SS :SS :SS pijem, kadim, sexam, vozim avtomatika. :P ...ampak s ceste sm pa predvcerejsnem vseen letu - tokrat js kriv... :doze: ...pa da mi ne bo kdo alkota ocital, krivi so bli razgreti zivci! :angry: ...travnika pa vseen ni blo treba kidat, mamin avto ma zlo nizek prednji odbijac! :grim Popravljeno Januar 3, 2006. Popravil Zok
king Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 (popravljeno) Se je ze komu zgodilo da bi mogo nardit za sluzbo cca. 1700km NA ŠTOP ne da bi dobil to placano? No, to od mene pricakujejo....jaz pa mislim da bom dal odpoved :SS ...tolk še ne,.. sem pa že štopu iz tujine domu,... službeno... tut gratis :grim Popravljeno Januar 3, 2006. Popravil king
Sanda7 Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 bordala bi :cry: pa nimam gdaj :angry2:
fifty Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Želodec. Boliiii! :SS (A je to od :beer1: ali od :smoke: ali od :drunk: ali od :headbang: ali od :yea1: ali od :grupni: ali od :wub: sploh ni važno!) :doze: PS: Kraljestvo dam za Rupurut. :yes:
kekec III Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Kot se za obdobje po veselem decembru spodobi, je imela moja legendarna vaga danes navsezgodaj kratek monolog. Ko sem se skipal nanjo, je rekla: "Zgin, gmota!" :angry2: :blink: :huh: :blush: Gmota? :? :cry: Nisva se skregala, vaga ima prow... Good, bad&ugly....
klimbra Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Želodec. Boliiii! :SS (A je to od :beer1: ali od :smoke: ali od :drunk: ali od :headbang: ali od :yea1: ali od :grupni: ali od :wub: sploh ni važno!) :doze: PS: Kraljestvo dam za Rupurut. :yes: Pridi.....imam na zalogi!!!!!!!! :OK: Kot se za obdobje po veselem decembru spodobi, je imela moja legendarna vaga danes navsezgodaj kratek monolog. Ko sem se skipal nanjo, je rekla: "Zgin, gmota!" :angry2: :blink: :huh: :blush: Gmota? :? :cry: Nisva se skregala, vaga ima prow... :? :? :? :? Kdaj že maš RD..........dobiš za darilo novo......tako, ki bo vedno kazala idealno težo!!!!!! Pa tut če grem u Hong-Kong ponjo..........DOBIŠ!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK:
Crownless Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Šola. In vsak učitl si spomne neki nuga. Jst sm pa sevede superduperman k loh vse to sfuram. :SS :SS Iščem poklicnega pirotehnika. Ponudbe na PM.
AREA Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 4 ure sem kidal sneg :SS :SS :SS :SS :SS
Leon Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 dolgčas, ker so me nagnali iz Ljubezni :(
pirrulz Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 S kakimi kreteni in imboti moram jaz delat. fak ej. :SS :SS :SS :SS :SS
AREA Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 boleče grlo, oči, ušesa, noge, roke, hvalabogu me vsaj k... ne boli :krneki:
hrčo Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 Glede na to, da sem zjutraj mal zaspala in zato ostala brez kavice in čika, sem še zdaj vsa :SS
Manu Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 dolgčas, ker so me nagnali iz Ljubezni :( Kdo, kdo...da ga zmlatim????!!!! :fight1: Vomitorium : tunina pašteta. :xx:
Sanda7 Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 spet mam viška energije,pa brez motorja,da bi to energijo mal potrošla :angry2:
Rude Boy Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 S kakimi kreteni in imboti moram jaz delat. fak ej. :SS :SS :SS :SS :SS haloški biseri ! to ni za nas ! :grrr
pirrulz Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 haloški biseri ! to ni za nas ! :grrr ja, mi mamo raje slovenjegoriške genijalce. :grim
klimbra Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 spet mam viška energije,pa brez motorja,da bi to energijo mal potrošla :angry2: Probaj drugače .)
maXXXimum Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 Čuden občutek v trebuhu... upam da nimam spet prav :hmm:
Brihta Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 desci :SS :SS Te vabim na pivo zvecer. Bom poskusal z kako bedarijo potrditi tvoje mnenje :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se