lina Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 (popravljeno) Popravljeno Avgust 20, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 (popravljeno) za zajtrk mi ena baba fukjena v srebrnem cliotu zgazi mojga muceka (za bremzo zgleda se ni slisala), potem dobim se dve posiljki od sodnika za prekrske, pisem tamali SMS, mi ostane 13 tolarjev... :SS :SS :SS :cry: Popravljeno Avgust 20, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 Vreme :SS , pa ravno danes, k smo se zmenil, da se gremo kopat :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 Ne morem se upreti takšni lepotički Ko boš imela CBRko boš pa pravi temni angel na krilatem demonu. In takšni kot jaz bomo s svojimi 500 cc oslički samo gledali, kaj nas je obšlo a joke right? :blink: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
niet Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 slovencki in njih navade :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 a joke right? :blink: :SS :SS :SS Nope. :blink: :grim ne, ne... se ni nč...sam bulimijo mam spet :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 VSE!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS Alla :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 jutri ponovno dežuren :SS :SS (ta teden že tretjič) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 danes nočni siht :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 62 jurjev revnejsi zarad dveh pofukanih prometnih prekrskov!! :SS :SS :SS :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 20, 2004 Deli Objavljeno Avgust 20, 2004 :SS Dež napovedan za jutr. Pa že dons sem bil moker ko pes. Obup :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Avgust 21, 2004 Deli Objavljeno Avgust 21, 2004 (popravljeno) Edini dan frej v 10tih dneh pa še to more scat :SS :SS :SS Popravljeno Avgust 21, 2004. Popravil Black Knight Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Avgust 22, 2004 Deli Objavljeno Avgust 22, 2004 Moje jutranje počutje :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Avgust 22, 2004 Deli Objavljeno Avgust 22, 2004 Konec počitnic. :SS :SS :SS :SS :SS lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Izgubil mobitel in ga iskal 2 uri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 za 62 jurjev revnejsi in za eno kazensko piko bogatejsi. brezveze. :SS :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Raa Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 :topic: @Raa: za kakšno vrsto počitniškega dela se pa gre? gre za čiščenje, beri pometanje parkirišča pred firmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Raa Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Raa, a mogoče nisi bil sposoben dokončat študija oz. željene smeri, da ti gredo študentje tako v nos? :hmm: manjvrednostni kompleks morda? Mislim, da bi mel marsikater psihiater kaj povedat na tvoje pisanje. :grim Če pa že govorimo o službenih zadevah; med študenti se najdejo lenuhi, prav tako kot med rednimi zaposlenimi. Posploševanje je nesmiselno. no ja, vsaj delček kar se psihiatrov tiče si pa res zadel. ko sem dal tele vaše reakcije na mojo kanček provokativno izjavo prebrat absolventu psihologije (in ja, ko bo velik bo psiholog, ne psihiater) so se mu zdeli vaši odgovori odličen material za kakšno diplomsko nalogo. :hmm: , le kaj naj bi to pomenilo? eno je 100%, ko mačku stopiš na rep cvili :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Raa, zakaj vedno pises s to gigantsko pisavo.. ...eni znamo tud "navaden" tekst brat, ves... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 gre za čiščenje, beri pometanje parkirišča pred firmo Mi je že bolj jasno. Pa pazi, da ti študenti naujo zlomili štila od metle, ker se tolk gor naslanjajo. saj vem, za :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Raa Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 Raa, zakaj vedno pises s to gigantsko pisavo.. ...eni znamo tud "navaden" tekst brat, ves... O:-) veš zakaj? zato ker: ko je glup, taj ne vidi gliste ! Zok, si uspel dešifrirat ? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 veš zakaj? zato ker: ko je glup, taj ne vidi gliste ! Zok, si uspel dešifrirat ? :lol1: ...in ker nas sodis po sebi, nam poskusas olajsat branje?? :doze: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Raa Objavljeno Avgust 23, 2004 Deli Objavljeno Avgust 23, 2004 ...in ker nas sodis po sebi, nam poskusas olajsat branje?? :doze: :SS ne "nam", samo Tebi;) ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se