Brdaus Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Preklet router, :SS k se nemu zazdi, me začne jebat :SS :SS :SS :SS
hrčo Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Spet je jutro brez "zgodnje" jutranje kave, ker sem budilko uspešno pretentala, da je nehala zvonil .... in zdaj sem čist povožena :cry: P šele sreda je .... :wacko:
Tinchi Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Jaz sem pa mal prevec spala danes in sem tud cist povozena...danes pa cel dan v sluzbi :SS ampak bo pa dnar :OK:
Einherjar Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Od 6h na sihtu... Pozitivno je pa to, da sem dve dost zajebani stvari naredil...
pirrulz Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 (popravljeno) fax :angry2: kot izobraževalna ustanova ali kot mašina ali kot vsebinski izpljunek te mašine ali kot faksimile? :hmm: drugač pa pravzarpav nič. Aja razen tega, da je današnje razmerje kruh-salama bilo bolj švoh (pozabilkupitsalamopastareniblodovoljpress) :SS Popravljeno Februar 1, 2006. Popravil pirrulz
Špilferderber Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 (popravljeno) smola še več doberteka na http://www.ratemyvomit.com Popravljeno Februar 1, 2006. Popravil Špilferderber
gebre Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Tako zanič kofeta k ga jest naredim, ga pa tud nobeden ne :SS
hrčo Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Glavobol se me drži že cel dan, energija na nuli, pa še ena ura in pol šihta pred mano :SS
Silver Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Za cele pol ure sm mel doma rulete gor dans popoldne.. pol pa že tema k sm dam pršu.. :angry2:
Hanzi Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 en teden že žrem amoksiklave 1000, pa nihče ne ve kaj mi je. samo to vejo da se na krvi vidi vnetje od kje pa nimajo pojma :blink: Kaj si tokrat želim gripe ali kaj podobenga, samo od tega imam samo občasno vročino in nič drugega zato :unsure:
BAD PIT Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 odkril celo tablco čokolade pod haubo na motorju avtomobila,seveda je bila lepo hrustljavo zapečena :blink: prejšn teden je bil avto na servisu....mamu ,da mu jebem automehaničku... :glare:
soncy Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :SS nekam velik :SS da nis v blaženem stanju? :lol1: aja, si moški :naughty: pol pa manj jej :evilgrin: pa več sexaj :yea2:
motoristek Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 nekam velik :SS da nis v blaženem stanju? :lol1: aja, si moški :naughty: pol pa manj jej :evilgrin: pa več sexaj :yea2: :kva2: :kva2: :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se