Mte :) Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 jebem** ta ku**** sneg :SS :SS :SS :SS :SS
hrčo Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 Ravnokar prišla s tlake :SS Sfukana sem za popizdit in glede na to, da sem že cel dan brez hrane, se mi tud jest ne da :SS
lojzek Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Zgodba se nadaljuje... Včer sem imel pa svoj 9/11. Ponoč crknla peč za centralno :o crknu dimnik :o :o mojstri so se kar menjaval v bajt, pa še itak sem polovico sam naredu Tko da sm še tazadne solde, namenjene za registracijo, z malo metlco na kupček pometel in oddal v tuje roke :SS
motoristek Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 pi*ko ma*rno, glava me je začela bolet :SS meni se tudi nadaljuje... :SS
Einherjar Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Nasedel na provokacijo, da bo sneg - nisem z motorjem na sihtu :(
Špilferderber Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 promet v poletnih mesecih je kul, nikjer nobenega, vsi zeleni vali so ujeti in vsa parkirišča prosta.. pride konec poletja in promet se poveča, jeseni je katastrofalno, pozimi je še hujše, ker so vsa parkirišča zasnežena.. . . . in potem pridejo informativni dnevi, mamicu jim nabijem.. :SS
Rude Boy Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 hmnja ! Špil, hočeš rečt da mamice mal slabše parkirajo al da sploh ne znajo ! Ups dane bom off, hitro en :SS da bo po PS ! :P
Špilferderber Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 hmnja ! Špil, hočeš rečt da mamice mal slabše parkirajo al da sploh ne znajo ! Ups dane bom off, hitro en :SS da bo po PS ! :P jebemtiš.. službeni skok do centra mesta je namesto pol urce trajal debelo uro..
Alla Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 LAČNA!!!! Pa une tete s sendviči ni nč okol. :(
Vale Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 LAČNA!!!! Pa une tete s sendviči ni nč okol. :( TRPI :devil:
Lobo Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Kmalu bo konc šihta. Še štiri ure :SS .
Sanda7 Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 kmal pa bo treba na šiht :angry2:
pirrulz Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 O ti jeba kak se mi nič ne da. :glare: pljuc :SS Neverjetno. Že drugi dan zapovrstjo identična senzacija. :) Pljuc. :SS
.T. Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Stare mame pred menoj v vrsti na šalterju za vpis nepemičnine v zemljiško knjigo. Ko je bila ena mama več kot 45 minut na šalterju nisem več vedel, kdo je za v norišnico: jaz, referent ali stara mama. Sej ne vem ali je bila mama naglušna ali je referent govoril v kitajščini ali sem samo sanjal in me je tlačila nočna mora :SS :SS :SS. Po 30 minutah smo že vsi vedeli kaj mora mama še prinesti in izpolnit, samo ona ne. Pa tudi ne vem, če ji je bilo po 45 minutah vse jasno. Referenta je spravila v zelo slabo voljo in ko se prišel do šalterja me je na hitro odfukal, češ da je moja vloga pomanjklivo izpolnjena... V ponedeljek bo spet here we go again ........ :SS :SS :SS Tadej
Pervy Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 jebo jih EU, my ass. hočeš nakazat dnar v nemčijo ker nujno rabiš robo pa ne banki naredijo celo znanost, OK niso oni krivi ampak banka slovenije ampak vseeno.... gremo v ponedeljek spet, sp-ji smo nonstop jebena stranka :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Fire Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Delat,delat in delat :angry2: Potem te pa poklice prijateljica ce bi zvecer pomagal nekaj delat... Ja FUCK YOU
soncy Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Delat,delat in delat :angry2: Potem te pa poklice prijateljica ce bi zvecer pomagal nekaj delat... Ja FUCK YOU Prjatelci boš pa ja pomagal :kva2: To so dobra dela, se vpiše vse v seznam pr božičku :lol1:
motoristek Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 Herpes sem dobil na žnable... :SS
Sanda7 Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 nej gre vse skup u 3PM,čist sem boga,nč nisem spala,celo noč komaj dihala,grlo boli nos zaštopan,glava čudna,telo mlahavo :SS pa glih lep vreme jaz pa doma obležala :angry2: :angry2: :angry2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se