pirrulz Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 nope. nada. :grrr :hmm: šit, to pa ni okej. nekaj mora biti hudo narobe. :fredy:
hrčo Objavljeno Februar 11, 2006 Opozori Objavljeno Februar 11, 2006 Bolečine v vratu :SS, čudn - neprijeten filing v glavi :SS, še kadit mi ne paše :SS :SS
Mte :) Objavljeno Februar 12, 2006 Opozori Objavljeno Februar 12, 2006 uceri sm bruhu.. pa se celo noc me je zebl :SS
wind Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 Pa kje jih jaz najdem... :headbang: :headbang: :headbang: Mater.. :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 naši genijalni upravljalci stavbe zahtevajo denar za skupne stroške kar brez pogodbe, posledično jaz in še nekateri že nekaj let ne plačujemo nič ker niso sposobni pripravit pogodbe, jaz pa na roko keša ne bom dajal, sploh če ne vem za kaj in po kakem ključu se preračunavajo stroški. sedaj so se odločili da ne bodo odvažali smeti iz kesona in je keson zasut, smeti pa so dosegle že tudi plinsko cisterno. posledično plinarna zaradi požarne varnosti noče dostaviti plina dokler se ne spucajo smeti in posledično NI PLINA in torej tudi kurjave!!!!!! :angry2: sedaj pa že celi dan panično hišnik in upravljalci okoli skačejo ker vsi pizdimo :SS :SS :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 primankuje zraka skozi nos :angry2:
Vale Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 Nimam apetita, zebe me ko psa, iz nosa mi tiče kot iz vodnjaka, v prsih me duši, v grlu žge ... :SS ... pa naj gre u tri PM ta kurac od prehlada :angry:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 13, 2006 Opozori Objavljeno Februar 13, 2006 :SS :SS in pole prawjo da waso hre sam an bot na led ?!?! ... :lol1: :lol1: :SS :SS ponavljat napake je božansko, ker rešitev že poznaš :yea1: :yea1: :yea1: ----- @vale ... poklič drugič ... mam zdravilo zate ;) :devil: :grim
Lobo Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Ob pol sedmih, ko sem bil namenjen v službo, našel predrto kolo na avtomobilu. :SS :SS :SS Še sreča, da rezervno ni bilo čisto prazno. :) Pol ure zamudil v službo :( .
king Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 ..gužva, gužvasta, zgužvana, nagužvana,...... je**** in šiht :angry2: :headbang:
Erik Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 fizika in kemija :SS :SS :SS :SS
Hanzi Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Spet so me nategnili tam za Ljubljanco :? :nono:
JMatic Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 svecka za motor na bledu.....zuni pa soncek..:glare: :SS :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se