Vale Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Človek privošči svojemu bolanemu teleščku počitek, črni čaj s cimetom in klinčki, izdatno večerjo, ravno pravo dozo branja, masažo z aromatično kremo ... in ta zadeva nehvaležna še vedno curlja iz nosa in draži oči :angry: :angry: :angry: ... jebemti prehlad ... :angry: :angry: :SS
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Človek privošči svojemu bolanemu teleščku počitek, črni čaj s cimetom in klinčki, izdatno večerjo, ravno pravo dozo branja, masažo z aromatično kremo ... in ta zadeva nehvaležna še vedno curlja iz nosa in draži oči :angry: :angry: :angry: ... jebemti prehlad ... :angry: :angry: :SS mam jst en cute recept zate ;) :grim :grim ... aja pa da mau še bruhnem ... JbM unim k ne vejo kaj hočejo!! :SS
Black Knight Objavljeno Februar 14, 2006 Opozori Objavljeno Februar 14, 2006 Na šihtu mi je bilo ful slabo, pa sem kontrolorja prosil, če me spusti 2 uri prej domov, pa je rekel da moram na urgenco, če hočem predčasno domov :eek: :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Ni dovolj, da človeku nos eksplodira, ko pride v službo mora še gledat skozi okno delavce kako švasajo :SS
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Pozabu luci przgane na avtu, tko da je akumolator prazen :slap: Sem mogu jit z mopedom na siht :wacko: Zdele grem pa na urgenco da mi prste na roki porezejo <_<
Tedybear Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) :BUA: Še tri (3) tedne pof..... gipsa na roki. Pa ruto okol vratu, pa roko noter, je reku dohtar. :SS Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Tedybear
motobaby Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 :BUA: Še tri (3) tedne pof..... gipsa na roki. Pa ruto okol vratu, pa roko noter, je reku dohtar. :SS :eek: ja kva si pa počel, da maš gibs
pirrulz Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) :eek: ja kva si pa počel, da maš gibs Nič lažjega. B) Gibal se je. V gorah. Neprevidno. :fredy: :grim Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil pirrulz
gnoj Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 ...ko pride v službo mora še gledat skozi okno delavce kako švasajo :SS Aja, skozi okno moraš gledati in to celo ene ljudi ki delajo :huh: Res hudo trpljenje. En nasvet... nikoli ne zamenjaj službe! :D Aja... :SS
Tedybear Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Nič lažjega. B) Gibal se je. V gorah. Neprevidno. :fredy: :grim Piarovac moj. :OK: Oznasvedoznapress
SiR Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 nekje spregledal da mi je včeraj potekel limit na TR. ker sem v minusu ne morem do dnarja še 2 dni dokler mi ga spet ne odobrijo. bemti :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 (popravljeno) nekje spregledal da mi je včeraj potekel limit na TR. ker sem v minusu ne morem do dnarja še 2 dni dokler mi ga spet ne odobrijo. bemti :SS :SS :SS :SS :SS :SS Lepa. Sploh ce to zves ko natankas za 15 jurjev, pa nimas nic v denarnici, pa bi rad s kartico placal, pa si ne vem kje, npr. v Mariboru :wacko: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Kaj mas macka :? Popravljeno Februar 15, 2006. Popravil Brihta
Vale Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Pizda, a ravno danes mora bit tolko dela :SS :SS :SS :SS Pa še kurčev dež :SS :SS :SS Pa še kihanje :SS :SS :SS Jebemti :SS :SS :SS :SS :SS :angry:
Brihta Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Bolan sem. Glava me boli :SS Kot kaže tole divjanje z mopedom danes ni bilo ravno zdravju koristno :cry:
Sanda7 Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 glava boli,lačna,z nosa curlja,kiham :angry2:
Anna Objavljeno Februar 15, 2006 Opozori Objavljeno Februar 15, 2006 Ma ko gre že nekaj narobe, gre pol res VSEEEE narobem, a pa mora Murphy res VEDNO DRŽAT ???? :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Dežuje, sneg je tudi še, mraz in vsi okoli mene kihajo, kašljajo in hodijo na pol mrtvi na okoli, kdaj bo torej mene zvilo?????? :SS :SS :SS :SS :SS :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se