Pravokotar Objavljeno Februar 16, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ... kdaj bo torej mene zvilo?????? :SS :SS :SS :SS :SS Glede na množico :SS možicljev si na dobri poti.
semamiz Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 :hmm: Nič bat , pozitivno razmišljat , prihajajo toplejši in toplejši dnevi in z njimi bojše razpoloženje! :OK:
motoristek Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 :hmm: Nič bat , pozitivno razmišljat , prihajajo toplejši in toplejši dnevi in z njimi bojše razpoloženje! :OK: Do takrat še bo nekaj vode preteklo! :SS
semamiz Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Do takrat še bo nekaj vode preteklo! :SS :OK: In piva tudi ! .)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 :SS fpizdi sem ... iz fuša na šiht ... texas ! :cry: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 :eek: zakaj vedno ugotovim prepozno, kar sem mi zgodi prezgodat ?????? :cry: :cry: :SS :SS :SS
tamikena Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 :eek: zakaj vedno ugotovim prepozno, kar sem mi zgodi prezgodat ?????? :cry: :cry: :SS :SS :SS če imam jaz prste umes...sorry...sam nisem jaz kriva!!! :SS
Nagaya Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 dobila mail z nadvsem obetajočim naslovom : "St. Fuc*ing Valantine".... :wallbash: kero razočaranje What are you to do if you have bad erection? Especially in the forthcoming Saint Valentines Day??? Don t worry, it is not the last of pea-time... The most simple way is to visit our site, order the medication and that is all you are to do!
primozh Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 PUN KURAC MAM ŽE TEGA SNEGA :SS
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 če imam jaz prste umes...sorry...sam nisem jaz kriva!!! :SS .... ne sem sam kriv za vse svoje pizdarije tega sveta ... :SS
volk Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 .... ne sem sam kriv za vse svoje pizdarije tega sveta ... :SS :friend1:
Vale Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Službeni avto na pol crknu na poti :SS sem imela jutranji tuš kamionov na avtocesti, ko sem preverjala nivo olja ... da ne govorim o tem, da sem komi postavla varnostni trikotnik, ker me je skoraj šleper zgazu in da je nekdo spet spizdu varnostni brezrokavnik iz avta ... na sestanek sem pa prišla kot da bi me kdo v blatu povaljal :SS :cry: Zdej me pa zebe ko psa, pa ravno sem ozdravela :SS .... ne sem sam kriv za vse svoje pizdarije tega sveta ... :SS Mulc smotan, a boš ti že enkrat začel Vale poslušat :004
GorazdH Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 pa porkodijo!!! pridem iz trgovine, me kar ena pička napade in začne neki pizdit, da se tako ne dela in neki zja kje u mene... jst samo :blink: :eek: :huh: :o :wacko: :fredy: :angry2: :angry2: :angry2: ne vem ne zakaj, ne od kod, niti vidu jo še nisem nikoli....potem sem ji zreku vse najbolj svinjsko kar sem se lahko spomnu...včasih je prav sproščujoče... zgleda, da je KURJA gripa prišla v Solkan... <_< :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 zgleda, da je KURJA gripa prišla v Solkan... <_< :SS :SS :SS To bo zato, ker sem v soboto bla v Solkanu .) :grim :whistle:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 :friend1: Hvala ;) ... še en tak vikend rabim kot un zadnjič :P :grim :grim :grim Mulc smotan, a boš ti že enkrat začel Vale poslušat :004 ja mami prav mami .... mami, mislim da je ura da me mal pretepeš :whistle: :whistle: :grim :grim Vale! :004 :004 ---- pa k smo v tej temi ... :SS
wind Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Nic se mi ne dogaja... :SS :SS :SS No, razn sihta... :SS :SS Ma.. :SS :SS
Vale Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Danes je pa tako beden dan, da crkneš ... Zjutraj crknjen avto na avtocesti in dež :SS Dopoldan ignoriranje na službene e-maile :SS Popoldan še vedno nobenega odgovora :SS Ma prokleti kreteni :SS jebe se njim :SS
wind Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Vse kaze na to, da je moja trma zajebala se eno stvar... Ma super, leto se je zacelo fenomenalno, res... :SS :SS
Jurij Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 ni rezultata... :SS sicer mi je všeč vreme (above 0 and rising + dežek) ampak je bedndan :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se