Vale Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Da bi že ta ptičja gripa potamanla vse kure :SS
pirrulz Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Da bi že ta ptičja gripa potamanla vse kure :SS Ne ne to pa ne. :grrr Pol bi se žensko prebivalstvo MS-a prepolovilo. :grim :devil: :P Bljujem na madrfaking dež. :SS
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Da bi že ta ptičja gripa potamanla vse kure :SS A si ziher ??? :eek: ... pol vas bi pa tooooooook mau ostalo, da vas bi še za fiskulturo primankovalo !!! :grim :grim :grim :lol: :whistle:
Vale Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 A si ziher ??? :eek: ... pol vas bi pa tooooooook mau ostalo, da vas bi še za fiskulturo primankovalo !!! :grim :grim :grim :lol: :whistle: Saj zato :angry2: ... naj mi nekdo da virus, da ga raztrosim po bajti .. :SS
Vale Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Glava me boli, ker so me kokoši pokljuvale :SS
SiR Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 enga za trening :SS pa še enga, da bo boljša vežba :SS
hrčo Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Že dolgo nisem, pa morm vsaj enga za vreme .... :SS (do večera nej neha k ne mislm z dežnikom okrog skakat) :BUA:
Sanda7 Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 spet nisem šla na motor :angry2:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 (popravljeno) Saj zato :angry2: ... naj mi nekdo da virus, da ga raztrosim po bajti .. :SS haha ... če pustiš sam po bajti pol ti ga dam z veseljem :) :PPPP upam pa da pobere še pol petelinov tam :devil: :devil: ... aja ... od kokošk naj pusti M. :grim .... kako se pa ti pustiš kokošim spljuvat ????? Popravljeno Februar 17, 2006. Popravil Dr. _MAXXI_
pirrulz Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 :closedeyes: še vedno bedak ampak očitno načelen bedak - vztraja v svoji drži. :D Gaddamit včeraj šel gor v jodli dodli land po žmigavce, nazaj pa prišel brez žmigavcev in s šestimi cedeji. :eek: :hmm: no ja ampak muzika je zibest zupa gut. :grim :OK: Bruh? eeeee .... če si pomagam s prstki, bi znalo kaj na plano pridet ... voila :grim : :SS
Sanda7 Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 še 3h in 45minut pa bo konc tlake :angry2:
motoristek Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 ampak očitno načelen bedak - vztraja v svoji drži. :D Gaddamit včeraj šel gor v jodli dodli land po žmigavce, nazaj pa prišel brez žmigavcev in s šestimi cedeji. :eek: :hmm: no ja ampak muzika je zibest zupa gut. :grim :OK: Bruh? eeeee .... če si pomagam s prstki, bi znalo kaj na plano pridet ... voila :grim : :SS Jaz pa ne smem več v jodli dodli land, ker vsakič tam pustim 300eu :SS
hrčo Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Očitno je bil včer kakšen pir preveč :wacko: Nepijeten filing v glavi :SS Mater sosedovemu petelinu, k me je ob 10 zbudu :SS Od 6 do 10 definitivno ni dovolj spanja :ninja:
GrCaR Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 glava boli, grlo boli, včeraj zvečer vročina :SS pa lih k so se počitnce začele :SS :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 kakršno sonce je blo sem upala da bom šla še na motor zdej k se bliža konc šihta se je pa uscalo :angry2:
Sanda7 Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 :SS mal postajam tečna,zoprna sama seb še dobr da ni nobenga v moji bližini
Anna Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 Kdo tudi nebi bil tečen. :kva2: Smo februarja, vreme kot aprila, pa sploh je vse skupaj za :SS Imejte se lepše :OK: :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se