klimbra Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Furi.....Tbasko ti bo popravil razpoloženje v trebuščku!!!!! :OK:
Furioso Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Furi.....Tbasko ti bo popravil razpoloženje v trebuščku!!!!! :OK: Fury "srček" Tabasco... .) Niti približno ni hrana vzrok za moje :SS :fredy:
Hanzi Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Spet je belo,jaz pa cel dan v avtu z letnimi gumami (nekajkrat na mesec ko moram biti v avtu mora padat sneg kot za stavo :angry2: )
Manu Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Sneg. :( Še čist frišna jetrna pašteta mi ne gre. :( Jo je kar pesa polizal. :( Že dolgo nisem, danes je pa res ta prav cajt . :( Ne smem skoz okn gledat, ne smem skoz okn gledat, ne smem.... :SS
Pimpi limpi Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 P.... in ta vreme :headbang: !!!!! Jaz hočem sonček!!!!! :cry:
Godfather Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 (popravljeno) :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS VREME :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno Marec 2, 2006. Popravil Godfather
hrčo Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Jutranja gužva na poti v službi, zaradi te k**** bele nesnage zunaj :SS
motobaby Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 :SS najraj bi vidla da bi me kr pobral :cry:
Perla Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 :SS najraj bi vidla da bi me kr pobral :cry: ahhh dej noo ... :grrr ... sej bo ... ;)
motobaby Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 ahhh dej noo ... :grrr ... sej bo ... ;) ja, ja, bo, bo :ninja: ................................ :SS
motoristek Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Vse po starem....glava spet boli... :SS
Sanda7 Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 a sem že kej bruhala danes :hmm: :SS za vsak slučaj
lowc__46 Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Jurij Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 24h (testna) abstinenca od cukra (beli,kristalni,rjavi,čokolada,pecivo,sladkarije,ipd-kar ima za osnovno sestavino..cukr).... že cel popoldan živčen, tečen, razdražljiv... :SS :SS :SS :SS tole bo bolj jeba kot sem mislil... :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se