Sanda7 Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 in zdej ugotovila da mam že 56 postov čez 7.000objav,sem mislila žur narest pa sem spregledala :slap:
Lobo Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 in zdej ugotovila da mam že 56 postov čez 7.000objav,sem mislila žur narest pa sem spregledala :slap: Ti samo naredi žur. Bomo mi tudi spregledali tistih nekaj postov čez sedem jurjev. V bajti prava savna. :SS Celih osem stopinj plusa. :cry:
lowc__46 Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Nagaya Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 še tri dni in 19 ur... joj če se ne bo kdo spomnu :angry:
pirrulz Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Pzdamtrna pa ta pofukan sneg. :SS :SS
eMBe Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 :SS sej vem da te spet sneg jebe :grim
GrCaR Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS SNEG :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
lowc__46 Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 joj to vremeeee :BUA: :BUA: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Alla Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Enkrat sem skidala, več pa ne bom. :angry: V službo grem pa jutri sam če me pride kdo odkidat. Jest mam dost tega belega govna, k pada iz neba in se lepi na lopato. :SS
Leon Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Alla jemlji to ko t fitness. Med dvema kidanjema pa skoči z nekom na romantični sex.
Pervy Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 ker ne plužijo ulice je moj avto nasedla nepremičnina :SS :SS :SS :angry2: ker se fotru ne da iz hiše in če hočem vzet njegov avto sem že pol dneva taksist za tiste ki ne morejo ali si ne upajo na cesto :SS :SS :SS :SS :angry2: ko sem skidal pred hišo in šel kidat za hišo se pred hišo ni več vidlo da bi sploh kaj skidal :blink: :angry2: :SS :SS :SS :SS za zvečer imaš še 2 taksi ture napovedane če ne bo še fotrov avto nasedel kje :xx: :SS :SS
pirrulz Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 ker ne plužijo ulice je moj avto nasedla nepremičnina :SS :SS :SS :angry2: ker se fotru ne da iz hiše in če hočem vzet njegov avto sem že pol dneva taksist za tiste ki ne morejo ali si ne upajo na cesto :SS :SS :SS :SS :angry2: ko sem skidal pred hišo in šel kidat za hišo se pred hišo ni več vidlo da bi sploh kaj skidal :blink: :angry2: :SS :SS :SS :SS za zvečer imaš še 2 taksi ture napovedane če ne bo še fotrov avto nasedel kje :xx: :SS :SS ej pervy meni se ne da po tem snegu zvečer gazit do priljubljenega lokala, daj pridi sem pa me dostavi tja. :D :devil: sem sklenil, da do jutri ne kidam več niti pol kvadrata. preklet bel drek. :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se