Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

in zdej ugotovila da mam že 56 postov čez 7.000objav,sem mislila žur narest pa sem spregledala :slap:

Objavljeno

in zdej ugotovila da mam že 56 postov čez 7.000objav,sem mislila žur narest pa sem spregledala :slap:

Ti samo naredi žur. Bomo mi tudi spregledali tistih nekaj postov čez sedem jurjev.

V bajti prava savna. :SS

Celih osem stopinj plusa. :cry:

Objavljeno

:SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

Objavljeno

še tri dni in 19 ur...

joj če se ne bo kdo spomnu :angry:

Objavljeno

spet bom lopato gonil... :SS

Objavljeno

Pzdamtrna pa ta pofukan sneg. :SS :SS

Objavljeno

Zlomu prst :( pa vseen je blo fajn

Objavljeno

:SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS SNEG :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

Objavljeno

zmerm več snega :SS :SS :SS :BUA: :BUA:

Objavljeno

joj to vremeeee :BUA: :BUA: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

Objavljeno

Enkrat sem skidala, več pa ne bom. :angry: V službo grem pa jutri sam če me pride kdo odkidat. Jest mam dost tega belega govna, k pada iz neba in se lepi na lopato. :SS

Objavljeno

Alla jemlji to ko t fitness.

Med dvema kidanjema pa skoči z nekom na romantični sex.

Objavljeno

ker ne plužijo ulice je moj avto nasedla nepremičnina :SS :SS :SS :angry2:

ker se fotru ne da iz hiše in če hočem vzet njegov avto sem že pol dneva taksist za tiste ki ne morejo ali si ne upajo na cesto :SS :SS :SS :SS :angry2:

ko sem skidal pred hišo in šel kidat za hišo se pred hišo ni več vidlo da bi sploh kaj skidal :blink: :angry2: :SS :SS :SS :SS

za zvečer imaš še 2 taksi ture napovedane če ne bo še fotrov avto nasedel kje :xx: :SS :SS

Objavljeno

ker ne plužijo ulice je moj avto nasedla nepremičnina :SS :SS :SS :angry2:

ker se fotru ne da iz hiše in če hočem vzet njegov avto sem že pol dneva taksist za tiste ki ne morejo ali si ne upajo na cesto :SS :SS :SS :SS :angry2:

ko sem skidal pred hišo in šel kidat za hišo se pred hišo ni več vidlo da bi sploh kaj skidal :blink: :angry2: :SS :SS :SS :SS

za zvečer imaš še 2 taksi ture napovedane če ne bo še fotrov avto nasedel kje :xx: :SS :SS

ej pervy meni se ne da po tem snegu zvečer gazit do priljubljenega lokala, daj pridi sem pa me dostavi tja. :D :devil:

sem sklenil, da do jutri ne kidam več niti pol kvadrata. preklet bel drek. :SS :SS

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!