Anna Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Joj JOJ ta sneg. :SS Zdele sem rabila cele 3 ure in pol da sem se prisankala iz Maribora v Ljubljano :SS Saj vozit še ni tako hudo, pa kaj ko se najdejo norci ki očitno mislijo, da morajo z letnimi gumami prehitevat cele kolone, pol so pa sami vzrok za kolone :devil: :SS :devil: POMLAD HOČEM :devil:
bmwslo Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 U PM tole vreme :SS U križu me že seka od lopate zdej pa čakam tisto jebe?? grtalico iz Mujotovga dnevnika, da ponovim vajo ! :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 roke se mi tresejo od kidanja ma bojo pa mišiči pa žuli od lopate .)
Gregs Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 V bistvu me sneg ne moti... če bi bil samo v gorah... :devil: ... tako pa... boli roka od kidanja... :SS
GrCaR Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 :SS :SS :SS sneg še kr pada, za 2 ure in pou zmanjkal štroma, tko da še do motosveta nism mogu :SS :SS :SS
Jure Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 Običajno v to temo ne postam, ampak danes pa pro rabim to! PREKLET SNEG!!!!!!!!! PI*** PA TAKO VREME! IN POL TI ŠE KOMUNALCI GARAŽO ZAPLUŽJO, TAKO DA NITI VRAT NI VIDET!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 ceste so spucane - za silo jasno. še veno ležijo grude, ki mi tolčejo po podvozju in špicu :SS v križiščih je nanosen nesplužen sneg in poledenelo kar niso dobro spucali - ne morem zvozit ovinka ne da bi šla rit počez :SS :SS :SS čakam da me kdo od 10 prestrašenih avtomobilistov ali peščev ki so se panično umikali ko sem nehote (ne gre drugače) poslajdal kako križišče v naslednjih dnehg obtoži divjanja :SS :SS :SS :SS :SS najt parkplac ki je toliko spucan da ne nasedem je umetnost :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS zdrsnilo mi je na ledu ravno toliko da me spet koleno boli :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS smučat bi šel pa bom mel srečo če bom do naslednje zime toliko uredil koleno :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS probal zlest na motor in nič kaj ne zgleda obetavno, morem malo z roko pomagat kolenu da lahko dam nogo na fosraster :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS danes začnem z terapijo, upam da bo vsaj kaka lušna teta masirala <_<
era Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 ... zakaj morajo umirat tako mladi.... :cry: nej gre u pizdo vse skupi... :SS
Sanda7 Objavljeno Marec 6, 2006 Opozori Objavljeno Marec 6, 2006 centralna zatajila zdej pa tipkam pr 13stopinjah :angry2:
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Kul je poznat prihodnost. Recimo ko prideš zjutraj na šiht, pa točno veš, da ne boš končal v osmih urah. :SS :SS :SS :SS
vapotek Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Kul je poznat prihodnost. Recimo ko prideš zjutraj na šiht, pa točno veš, da ne boš končal v osmih urah. :SS :SS :SS :SS Stari ne sekiraj se, meni se to dogaja dnevno! In to že u p.m. let :SS !
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Stari ne sekiraj se, meni se to dogaja dnevno! In to že u p.m. let :SS ! heh. Z eno majhno razliko - pozabil si povedat, da ti tu in tam malce na osvežitev skočiš vmes :beer1: :devil:
vapotek Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 heh. Z eno majhno razliko - pozabil si povedat, da ti tu in tam malce na osvežitev skočiš vmes :beer1: :devil: Nič kaj dosti! Zdaj sem že rahlo v letih in se mi ne da več tolko po lokalih hodit :P . Sem pa pred kratkim za pisarno nabavu hladilnik, tak da mam primerno osvežitev vedno na dohvat ruke :OK: . Toplo (hladno) priporočam tudi tebi :grim .
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Nič kaj dosti! Zdaj sem že rahlo v letih in se mi ne da več tolko po lokalih hodit :P . Sem pa pred kratkim za pisarno nabavu hladilnik, tak da mam primerno osvežitev vedno na dohvat ruke :OK: . Toplo (hladno) priporočam tudi tebi :grim . :grim Pridem na poslovni obisk enkrat kmalu. :grim :devil: pizda niti devet še ni, pa sem že behind schedule. :SS :SS
Sanda7 Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 jao neke viruse mi javlja,upam da mi ne sesuje PC :angry2: :SS
GrCaR Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 spet treba v šolo :SS :SS :SS pa še v soboto mamo poizkusno maturo, tko da bo še sobota zajebana :SS proklet ministr za šolstvo :SS :SS :SS
king Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 ..gužva,.. dons so mi vsi navalili,.. k da je edin dan v letu :angry2:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :SS :SS :SS PM!!! so me politično prepričal da sem prispeval za tajnico ... jao .. si grem na bruhanje sam seb !!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se