Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Joj JOJ ta sneg. :SS

Zdele sem rabila cele 3 ure in pol da sem se prisankala iz Maribora v Ljubljano :SS

Saj vozit še ni tako hudo, pa kaj ko se najdejo norci ki očitno mislijo, da morajo z letnimi gumami prehitevat cele kolone, pol so pa sami vzrok za kolone :devil: :SS

:devil: POMLAD HOČEM :devil:

Objavljeno

30cm bele nesnage :angry2: :SS

Objavljeno

U PM tole vreme :SS U križu me že seka od lopate zdej pa čakam tisto jebe?? grtalico iz Mujotovga dnevnika, da ponovim vajo ! :SS :SS

Objavljeno

roke se mi tresejo od kidanja

ma bojo pa mišiči pa žuli od lopate .)

Objavljeno

V bistvu me sneg ne moti... če bi bil samo v gorah... :devil: ... tako pa... boli roka od kidanja... :SS

Objavljeno

:SS :SS :SS :SS

Objavljeno

:SS :SS :SS sneg še kr pada, za 2 ure in pou zmanjkal štroma, tko da še do motosveta nism mogu :SS :SS :SS

Objavljeno

Običajno v to temo ne postam, ampak danes pa pro rabim to!

PREKLET SNEG!!!!!!!!! PI*** PA TAKO VREME! IN POL TI ŠE KOMUNALCI GARAŽO ZAPLUŽJO, TAKO DA NITI VRAT NI VIDET!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

Objavljeno

ceste so spucane - za silo jasno. še veno ležijo grude, ki mi tolčejo po podvozju in špicu :SS

v križiščih je nanosen nesplužen sneg in poledenelo kar niso dobro spucali - ne morem zvozit ovinka ne da bi šla rit počez :SS :SS :SS

čakam da me kdo od 10 prestrašenih avtomobilistov ali peščev ki so se panično umikali ko sem nehote (ne gre drugače) poslajdal kako križišče v naslednjih dnehg obtoži divjanja :SS :SS :SS :SS :SS

najt parkplac ki je toliko spucan da ne nasedem je umetnost :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

zdrsnilo mi je na ledu ravno toliko da me spet koleno boli :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

smučat bi šel pa bom mel srečo če bom do naslednje zime toliko uredil koleno :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

probal zlest na motor in nič kaj ne zgleda obetavno, morem malo z roko pomagat kolenu da lahko dam nogo na fosraster :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

danes začnem z terapijo, upam da bo vsaj kaka lušna teta masirala <_<

Objavljeno

centralna zatajila zdej pa tipkam pr 13stopinjah :angry2:

Objavljeno

Kul je poznat prihodnost. Recimo ko prideš zjutraj na šiht, pa točno veš, da ne boš končal v osmih urah. :SS :SS :SS :SS

Objavljeno

Kul je poznat prihodnost. Recimo ko prideš zjutraj na šiht, pa točno veš, da ne boš končal v osmih urah. :SS :SS :SS :SS

Stari ne sekiraj se, meni se to dogaja dnevno! In to že u p.m. let :SS !

Objavljeno

Stari ne sekiraj se, meni se to dogaja dnevno! In to že u p.m. let :SS !

heh. Z eno majhno razliko - pozabil si povedat, da ti tu in tam malce na osvežitev skočiš vmes :beer1: :devil:

Objavljeno

heh. Z eno majhno razliko - pozabil si povedat, da ti tu in tam malce na osvežitev skočiš vmes :beer1: :devil:

Nič kaj dosti! Zdaj sem že rahlo v letih in se mi ne da več tolko po lokalih hodit :P .

Sem pa pred kratkim za pisarno nabavu hladilnik, tak da mam primerno osvežitev vedno na dohvat ruke :OK: . Toplo (hladno) priporočam tudi tebi :grim .

Objavljeno

Nič kaj dosti! Zdaj sem že rahlo v letih in se mi ne da več tolko po lokalih hodit :P .

Sem pa pred kratkim za pisarno nabavu hladilnik, tak da mam primerno osvežitev vedno na dohvat ruke :OK: . Toplo (hladno) priporočam tudi tebi :grim .

:grim Pridem na poslovni obisk enkrat kmalu. :grim :devil:

pizda niti devet še ni, pa sem že behind schedule. :SS :SS

Objavljeno

jao neke viruse mi javlja,upam da mi ne sesuje PC :angry2: :SS

Objavljeno

spet treba v šolo :SS :SS :SS pa še v soboto mamo poizkusno maturo, tko da bo še sobota zajebana :SS proklet ministr za šolstvo :SS :SS :SS

Objavljeno

..gužva,.. dons so mi vsi navalili,.. k da je edin dan v letu :angry2:

Objavljeno

:SS :SS :SS PM!!! so me politično prepričal da sem prispeval za tajnico ... jao .. si grem na bruhanje sam seb !!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!