pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Pzdamtrna pa bzemzbelagišihtkidanjefakfak :angry: :SS :SS :SS :SS
Fius Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 zuni sonce, jst pa delam :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Spet brez malce. Gaddamit tlaka in nesposobneži. :glare: :SS :SS
Fire Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 Pogled na moj prst :( nekaj mezi ven :blink: podobno ajvarju in majonezi skuo :cry: :SS
pirrulz Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 :headbang: :SS :SS :SS :SS :SS :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Vale Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 (popravljeno) Men tudi! :angry: Se pridružujem :BUA: :angry: Pa slabo mi je, ker sem se preveč najedla :SS :SS :SS Popravljeno Marec 7, 2006. Popravil Vale
Vale Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Hropci, ki letajo z nageljni navsezgodaj zjutraj po hodniku :SS :SS :SS :SS :SS
king Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Hropci, ki letajo z nageljni navsezgodaj zjutraj po hodniku :SS :SS :SS :SS :SS .....skriti oboževalci, al pa "ritolozniki" :grim :lol1:
Vale Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 .....skriti oboževalci, al pa "ritolozniki" :grim :lol1: Stari dedci, ki se hočejo slinit po tebi, če z unim nagljem mahajo okoli :SS ... enga sem potamanla 1:0 za Vale :fight2:
Vale Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Naše vrle kure iz FRSja veselo kokodakajo po hodniku, zraven spuščajo čudne kričeče zvoke in se visokozvočno hihitajo, ker so dobile klobase za malico :rolleyes: ... Če je kje ptičja gripa, je sigurno v našem štuku :SS
Bojč Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 ... Če je kje ptičja gripa, je sigurno v našem štuku :SS A si jo z ljubljane privlekla??? :devil:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 :SS ... enga sem potamanla 1:0 za Vale :fight2: Bravo mala :) :P :grim :grim :grim ... stem še mene rešiš kake težave :devil: :lol1: :lol1:
Vale Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Bravo mala :) :P :grim :grim :grim ... stem še mene rešiš kake težave :devil: :lol1: :lol1: Še dva, enga nisem smela, ker je moj šef 3:1 za Vale B)
Alla Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Če se mi dans ne zmeša, se mi ne bo nikoli. Vedno se vse sranje ob istem času pojavi! :SS :SS :SS
Vale Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Alla, bolje požret lopato dreka naenkrat, kot pa žličko po žličko dan za dnem ... .)
king Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Stari dedci, ki se hočejo slinit po tebi, če z unim nagljem mahajo okoli :SS ... enga sem potamanla 1:0 za Vale :fight2: ...stari slinovci živijo za tisti 8. marec, pa za novlet,.. k misljo, da lahko poslinjo vse kar leze in "nosi" kiklo. :grim :lol1:
Vale Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 ...stari slinovci živijo za tisti 8. marec, pa za novlet,.. k misljo, da lahko poslinjo vse kar leze in "nosi" kiklo. :grim :lol1: Ja sej to mi gre na :SS :SS :SS In najbolj grozna stvar, ki sem jo morala poslušat ob jutranji kavi v bufu in sem se pošteno grizla v jezik, da nisem kaj zinla, še bolj pa usta skup držat, da nisem res kozlala: OSEBA A: Si kupil ženi rože, da ne bo tečna? OSEBA B: Ne, sem jo poseksal, da bo mir. OSEBA A: Pa si zmogel. OSEBA B: Ja, sem se prej psihično pripravljal par dni. :SS :SS :SS
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Še dva, enga nisem smela, ker je moj šef 3:1 za Vale B) ma bwahahahahaha!!! pole me ne bodo dost jebal :) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se