wind Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Oh, kako je lepo bit v sluzbi.. Vceraj celi dan, danes celi dan.. Kako sem jaz srecen clovek... :angry: :SS :SS :SS
SiR Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Oh, kako je lepo bit v sluzbi.. Vceraj celi dan, danes celi dan.. Kako sem jaz srecen clovek... :angry: :SS :SS :SS Vsaj službo maš in plačo ... :OK:
krava Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Moja malenkost pa ne enega, ne drugega... :SS
pirrulz Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Moja malenkost pa ne enega, ne drugega... :SS Maš pa internet. B) No, če že govorimo o tlaki - zdaj se grem za kaki dve uri parit z njo. :glare: :SS :SS
krava Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Maš pa internet. B) ...in delo na šverc!!! :kva2: & seksi pohotnico. :devil: dojćevitA :SS :SS :SS
Wobewt Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 Maš pa internet. B) No, če že govorimo o tlaki - zdaj se grem za kaki dve uri parit z njo. :glare: :SS :SS Tlaka osvobaja telo in duha. Pol pa na per do štiri... B)
nts Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 ..... zdravje ni najboljše :SS in poleg tega izvem, da bom ostale delovne dni v tem tednu v ljubljani :SS .... :SS :SS :SS
GorazdH Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 (popravljeno) menjat izpušni lonec, menjat diske, ploščice, menjat regulator prostega teka, menjat gumi spredaj, menjat lev špegu...<_< :SS :SS :SS :SS ...menjat avto, menjat državo, menjat sebe... :slap: Popravljeno Marec 13, 2006. Popravil GorazdH
Vale Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 To je mučenje ... kjer sem danes službeno nameščena sploh ne kurijo :BUA: in v pisarni je celih 17 stopinj ... :SS :SS :SS :SS :SS
Einherjar Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 To je mučenje ... kjer sem danes službeno nameščena sploh ne kurijo :BUA: in v pisarni je celih 17 stopinj ... :SS :SS :SS :SS :SS Vrh glave! moj bruh... zaradi zob ne upam na motor :(
Sanda7 Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 jebemti še računalnike na šihtu in programe ki bojo mal mn k ne vedli gdaj bom šla srat :angry2:
motoristek Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 danes sem se nastal in nahodil, da te kap.... :SS še v fitnes ne grem.... :grim
chris Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 1. Internetne strani nekega proizvajalca avtomobilov; če iščeš tehnične podatke ali pa sam mere, jih boš zelo težko našel, če hočeš kontaktirat s prodajalci, da ji vpršaš konkretno vprašanje (in zraven pojasniš kaj točno te zanima), ti javi napako... Požrlo živce!! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :angry: 2. Zmišljevanje "nadrejene" o tem, kdaj grem lahko na malco (enkrat ne smem, enkrat lahko, enkrat rajš ne ob tej uri, k grejo vsi lahko)... In ta hip ugotavljam, da bi čist lahko šla. Ne, da bi MOGLA it (sejsemštudentkaporkamadona) :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :angry2: :angry2: 3. LAČNA SEM!!! :angry: :angry:
klimbra Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 1. Internetne strani nekega proizvajalca avtomobilov; če iščeš tehnične podatke ali pa sam mere, jih boš zelo 3. LAČNA SEM!!! :angry: :angry: Tukaj ti pa z veseljem pomagam!!!!! :blush: :devil:
GrCaR Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 zuni naletava sneg :SS čez pou ure treba v šolo :SS pa še prašan sm dons, pa namest da bi se učiu po MS-u strašim :SS :slap: pa motor pogrešam, k sameva v garaži :cry: :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se