Zdrawc Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Tud pri meni se bo podaljšal arbeitstag preveč u večer :SS Jutri pa delovna sobota :SS Grem nazaj v pivnico, se vidimo :)
Broj Jedan Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
krava Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Grem nazaj v pivnico, se vidimo :) Zdravo. Jaz pa pravkar iz pivnice. :SS :SS :SS
Jurij Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Sej ne vem a nej se smejem al kozlam... Saša Vrtnar bo posnel autobiografski film... :blink: :eek: :huh: :lol1: :SS :SS ziher bo najbolj gledani film leta... izvoz bo cvetel celo v ZDA... :slap: še za neki sem meu za kozlat, pa sem pozabil... (na srečo)... :photo: :SS
Ćardak Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Pred neki cajta sm piv samo vodko ko sm se pa je napiv sm vse :SS .....Zej pa nerazumem ker mi gre vedno ko jo pijem (po tistem) za :SS :SS :SS :BUA: :BUA: :BUA: :SS
krava Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Jaz sem se ga tudi 'nažlokal' v pivnici! :SS
Lobo Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Vse živo me je*e. :SS Težko premikam miško. Desno zapestje mi nonštop sili nazaj in navzgor. Pa ne morem se skoncentrirat na monitor. Oči se nonštop obračajo proti oknu in raziskujejo ali bo sonček :kva2: ali ne :cry: . Živčn sem :SS. Še bolj pa ževčn :cry: .
tom Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 :SS pa tako vreme. sem mislo, da bom lahko šel na kakšen kratki izletek z motorjem, pa ne bo nič iz tega danes.
ernessto73 Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 mokre ceste :angry2: Kje??? Ja luba ženska... vse suho od Rakeka do obale... Vremenska napoved za naslednji teden... not good :SS
hrčo Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Mrzli radiatorji ..... zebe me brrrrr :angry:
Sanda7 Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Kje??? Ja luba ženska... vse suho od Rakeka do obale... Vremenska napoved za naslednji teden... not good :SS bom jutr preverila situacijo :grim
Ćardak Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Vremenska napoved za naslednji teden... not good Ja rekel so da od pondelka naprej bo že davno čakana spomlad :OK:
Furioso Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Pervy Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 (popravljeno) kaki EU, balkan je do norveške, majke mi balkan!!!!! :angry: jaz obračunam račun v decembru 2004 in gre v bilanco, nemec v februarju 2005, pol pa se zdaj začne teženje ker nemci njemu ne priznajo da je prodal brez DDV oz. MWST, on bluzi meni da če mu ne bojo priznali morem jaz njihov MWST plačat, jaz njemu da jaz sem naredil vse OK in da plačeval pa ne bom nič in da ne morem bilance za 2004 spreminjat :slap: itd..... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS balkan do tokia :SS :SS :SS :SS Popravljeno Marec 20, 2006. Popravil PERVY
Špilferderber Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 balkan do tokia :SS :SS :SS :SS :grrr balkan ko nokia.. svake godine drugi model, svake godine sve manji i manji..
Ćardak Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 balkan ko nokia.. Srbija je kot nokia :glare:
Jurij Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 nič sekirat Sanda7... kar naj zdele kak dan pada, spere sol s ceste, pol bo pa za vikend sonček in bomo spet na motorjih... :kva2: vomitiram pa zaradi močno neusklajenega tajminga mojega izpita, lepega vremena in polnega tanka benzina... :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Jurij Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 mater benti srne.. :xx: :xx: :xx: mal je mankal (2m) pa bi biu divjačinski golaž na meniju do konca tedna (sicer njami, ampak v tem primeru malo drag.. ) ...
Vale Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Bemti e-mail ne dela, jaz pa morm nujno poslat poročilo :angry: :angry: :SS :SS Gmail is temporarily unavailable. Cross your fingers and try again in a few minutes. We're sorry for the inconvenience. :eek: :SS :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se