GrCaR Objavljeno April 2, 2006 Opozori Objavljeno April 2, 2006 (popravljeno) motor potrebuje servis (še posebi novo ketno) jst pa nimam nč dnarja :SS pa tak lep sonček, jst pa tle za računalnikom dougcajt preganjam, učit se mi pa ne da :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno April 2, 2006. Popravil GrCaR
Broj Jedan Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 že 3X zastonj na fizioterapiji bedaki ne znajo v KC zrihtat navadnega termostata vode v bazenu za fizioterapijo :angry2: :SS :SS :SS
Pravokotar Objavljeno April 3, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2006 že 3X zastonj na fizioterapiji... Yuri, pa saj imaš vendar kojnsko mast :)
Broj Jedan Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Yuri, pa saj imaš vendar kojnsko mast :) a ti povem kako = s tem? No tkole zgleda: - konjska mast je protibolečinska zadeva in jo predvsem kupiš na Veterina d.o.o. - ko namažeš, povzroči dodatno prekrvavitev mišic in kit kar drastično zmanjša bolečine - fizioterapija je pa postoperatvno razmigavanje mišičevja, ki je malo atrofiralo zaradi nedejavnosti oz poškodbe (pretrgane kite) & konjska mast ne razmigava mišic in ne razteguje kit & če hočem nekoč v daljni bodočnosti uporabljati ramo tako kot sem jo, potem moram hoditi na predpisano razmigavanje - v toplo vodo pravijo dohtar - to je pa edino v bazenu na Polikliniki ali pa (kasneje) v toplicah, kamor bom lahko vzel konjsko mast s seboj. :yes:
GrCaR Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 spet treba v šolo :SS zdej bi biu pa že počas cajt, za kkšne počitnice :grim
Ćardak Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 zdej bi biu pa že počas cajt, za kkšne počitnice :grim Doživljenske :devil:
Broj Jedan Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Doživljenske :devil: ni blema .. greš v USA, z nožem nekoga zrežeš na koščke et voila: doživljenjki dopust v ustanovi tipa Sing Sing *** (s 3 zvezdicami) zagotovljen izogibati se je le držav, ki v takih primerih uporabljajo električni stol, inekcijo ali štrik za izvajalce uvodnega dela dopusta ..
Ćardak Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 (s 3 zvezdicami) Kar je dobro ni slabo :devil:
Anna Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Jao jao :cry: kakšen dan me spet čaka danes!! Za popi*** :devil: :devil: Ta šiht je GROOOOZA, popoldne pa še faks pa še lepo vreme bo :kva2: :-(
hrčo Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Čist brezvezen dan ... pa še zaspana sem za pop**** :SS
Pervy Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 prisilno začel z vajami za koleno in predvsem kolesarjenjem, ki mi ni ravo pri srcu :SS :SS :SS. včeraj v fitnesu prevozil cca 20 km pa me rit bolj boli ko po 1000 km+ na motorju. :angry2: bemti pa kolesarjenje, si bom moral zgleda one pederske hlačke nabavit :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 prisilno začel z vajami za koleno in predvsem kolesarjenjem, ki mi ni ravo pri srcu :SS :SS :SS. včeraj v fitnesu prevozil cca 20 km pa me rit bolj boli ko po 1000 km+ na motorju. :angry2: bemti pa kolesarjenje, si bom moral zgleda one pederske hlačke nabavit :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Bolje pederske hlačke, kot pa pederski imbo naročniki :glare: :SS :SS :SS :SS :SS
maXXXimum Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Zafrustrirani 30-letniki ki lezejo v rit šefu in svoje frustracije sproščajo na ostalih :SS
Pervy Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Bolje pederske hlačke, kot pa pederski imbo naročniki :glare: :SS :SS :SS :SS :SS a misliš da z takimi nimam opravka???? ampak za njih se mi ne da več :SS :SS :SS :SS
Anubis Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 Lahko pa prepoloviš čas okrevanja in se vrneš med mobilne v velikem zamahu - polno rotacijo s taisto ramo... Pa še celo brez moralno oprečnih substanc. Skoraj čisto po Fenkšuju. ;) a ti povem kako = s tem? No tkole zgleda: - konjska mast je protibolečinska zadeva in jo predvsem kupiš na Veterina d.o.o. - ko namažeš, povzroči dodatno prekrvavitev mišic in kit kar drastično zmanjša bolečine - fizioterapija je pa postoperatvno razmigavanje mišičevja, ki je malo atrofiralo zaradi nedejavnosti oz poškodbe (pretrgane kite) & konjska mast ne razmigava mišic in ne razteguje kit & če hočem nekoč v daljni bodočnosti uporabljati ramo tako kot sem jo, potem moram hoditi na predpisano razmigavanje - v toplo vodo pravijo dohtar - to je pa edino v bazenu na Polikliniki ali pa (kasneje) v toplicah, kamor bom lahko vzel konjsko mast s seboj. :yes:
lowc__46 Objavljeno April 4, 2006 Opozori Objavljeno April 4, 2006 :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
lojzek Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Problemi s stroški se nadaljujejo. :SS :SS :SS Namesto da bi se situacija umirila, bo verjetn skočila v stratosfero. :SS :SS Očitno bo poleg te vnaprej izgubljene motosezone še kako leto suše :SS :SS :SS :SS :SS :SS Ampak je..š izgubljene motosezone, živci! :SS :SS :SS :SS :SS
nts Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Sem brez avta :SS :SS :SS upam, da ga bom kmalu dobila nazaj
Broj Jedan Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Lahko pa prepoloviš čas okrevanja in se vrneš med mobilne v velikem zamahu - polno rotacijo s taisto ramo... Pa še celo brez moralno oprečnih substanc. Skoraj čisto po Fenkšuju. ;) ... in kako to narediš? :?
.T. Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Plačilni dan :SS :SS :SS . Ni regresa (pa je bil zmeri aprila), ni uspešnosti, ni stimulacije,.... Tadej
Špilferderber Objavljeno April 5, 2006 Opozori Objavljeno April 5, 2006 Sem brez avta :SS :SS :SS upam, da ga bom kmalu dobila nazaj a zdaj te mora pa TC prenašat? :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se